Miljan Damjanović kandidat SRS za gradonačelnika 1Miljan Damjanović Foto: Tviter/miljanradikal (arhiva)

Kandidat Srpske radiklane stranke za gradonačelnika Beograda biće poslanik Miljan Damjanović, saopštila je danas ta stranka.

Kako se navodi, Izvršni odbor stranke jednoglasdno je odlučio da radikalski kandidat za gradonačelnika bude Damjanović. Damjanović je predsednik Beogradskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke. Rođen je u Prizrenu, 1984. godine. Po zanimanju je dipl. ekonomista i master inženjer organizacionih nauka. Radio je kao šef prodaje u privatnoj firmi za posredovanje u zapošljavanju i kao direktor JKPS International, privrednog društva za regrutovanje najboljih informatičara u Srbiji. Četiri godine je bio predsednik Odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Opštini Stari Grad, savetnik predsednika Opštine Grocka i član Upravnog odbora Studija B.Oženjen je, otac dvoje dece.

„Miljan Damjanović je pokazao izuzetan talenat u političkom radu i spremnost da sve svoje kapacitete stavi u službu građana. Izvršni odbor Srpske radikalne stranke pružio je nedvosmislenu podršku Miljanu Damjanoviću za kandidaturu za ovu važnu funkciju sa uverenjem da građanima Beograda nudimo najboljeg kandidata, koji je spreman da tu funkciju obavlja stručno, pošteno i u najboljem interesu svih ljudi koji žive na celoj teritoriji Grada Beograda“, navodi se u saopštenju SRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari