Miloš Jovanović: Srpskoj opoziciji je najveći neprijatelj ona sama

Predsednik DSS za Danas

Ostavite komentar


  1. „Srpskoj opoziciji je najveći neprijatelj ona sama“
    – I trebalo je da prodje skoro 9 godina da se to shvati !?

      1. Cedo DSS ..!! .U plejadi bivsih DSS -ovaca…iz velikog rezervoara demagoga…

  2. …mislim da svi moraju da naprave mnogo veci napor u pracenju politike… Znate kako, moj posao nije da budem politicar ,niti sam za to placen. Cenim da politicki radnici u Srbiji nemaju osnove same sustine. Samim tim,oni nisu u mogucnosti da uticu na birace. Mora to malo dublje. Govorim o opoziciji. Cirkus na vlasti ne komentarisem, sramota me je!

  3. Prošlo je vreme Koštunice,kada jedna mala stranka(po broju osvojenih glasova),ucenjuje i nameće svoje stavove i zahteve.Možete vi sebe nazivati opozicijom,ali radnje koje činite , reči koje izgovarate,postupke koje pravite daleko vas odvlače od te ideje,Stavove i mišljenja približavate vladajućoj stranci tako da ste poželjan ssagovornik dnevne politike i tumač tuđih misli i ciljeva.Ni pokušaji da oko sebe okupite partije i pokrete sličnih razmišljanja vam ne polazi za rukom,tako da kob Košzunice morate nositi sami.Nacionalizam koji provejava u vašim stavovima udaljava vas od naziva „demokraska“,više bi vam vam odgovarala „desičarska“,ali tu je velika gužva.Realno spasa vam nema,programa nema(osim lepih želja na papiru),potonuti nećete.

    1. Видиш, само тада, када је једна „мала странка“ водила државу градећи њену структуру, враћала дугове, имала план за будућност, … ми смо ишли напред. Предводио ју је човек којег је народ изабрао уместо Милошевића, … Не заборавимо, он је добио изборе а фамозни ДОС их је изгубио па су организовани нереди да ви могли бити спаљени гласачки листићи као крунски и једини доказ резултата избора. Ето то су кључне чињенице о „малој“ странци, Коштуници и нама па ти сад размишљај даље о светлој будућности коју нам готово 40 година нуде „праве демократе“, „способни људи да европском визијом“ и сличним опсенама!

    2. Toliko neistine u tako malo reci… Kao prvo, DSS nikoga ne ucenjuje i nikome ne namece zahteve (niti je to u mogucnosti), ali njen predsednik ima pravo da kaze ono sto misli. A to sto govori cini na razblazen nacin upravo da se niko ne bi nasao povredjenim iako bi mnogim opozicionim perjanicama trebalo odgovoriti znatno ostrije. Biti u opoziciji ne znaci zakucati se u rov i gledati vlast preko nisana, nego ukazivati na greske tamo gde ih ima, a podrzati ono sto vredi podrzati. Krugodvojkaska opozicija to jednostavno ne razume, pa tone sve dublje i dublje u svom neznanju i nerazumevanju drzave, politickih procesa i demokratije. I na kraju, patriotizam je potpuno zdrava emocija i stav, potpuno kompatibilan sa demokratijom. To ne razumeju samo gradjanski fundamentalisti skolovani na Pescaniku i na panelima u organizaciji NVO-ova sorosevske provenijencije.

  4. Za pocetak, da objektivni mediji pocnu da ignorisu ovu vucicevu opoziciju – dok se o nekima moze i polemisati (PSG npr), ovi su 100% njegovi, bez imalo ograda.

  5. Ko ide u koaliciju sa Vučićevim otpadnicima, POKS lažnim monarhistima, kriminalcima i Zavetnicima…usuđuje se da priča oubiljno o kandidaturi i opoziciji.

  6. Nemože da prođe nijedan broj Danasa, bez /bar jedne/ velike fotografije M. Jovanovića i njegovih „mudrih“ izjava. Dali on toliku pažnju plaća ili uživa posebne simpatije u redakciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.