Miloš Vučević: Nisam menjao adresu, niti se stidim svog imena 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Predsednik Srpaske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević pokazao je danas svoju ličnu kartu kako bi demantovao tvrdnje predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mile Popović, koja ga je optužila da je promenio adresu prebivališta i da „više nije Novosađanin, već je odjednom postao Beograđanin“.

On je, odgovarajući na pitanja novinara nakon što je koalicija okupljena oko SNS predala listu Gradskoj izbiornoj komisiji za lokalne izbore u Beogradu 2. juna, istakao da su ga iz SSP „verovatno pomešali sa svojim funkcionerom Borkom Stefanovićem koji promenio i ime i adresu“.

„Niti sam menjao adresu, niti se stidim svog imena“, rekao je Vučević i iz novčanika izvadio svoju ličnu kartu kako bi to i dokazao.

Dodao je da je kao predsednik SNS potpisao dokumente koji se tiču koalicionih sporazuma, potvrđujući saradnju sa koalicionim partnerima.

„Juče sam potpisivao dokumente, to su koalicioni sporazumi. Predsednik sam Srpske napredne stranke, pa sam sa svim ovim našim koalicionim partnerima potpisao dokument. Potpisao sam saglasnost da može moje ime da se koristi na listi, kao što su i svi ostali koalicioni partneri. I potpisao sam dokument da ovlašćujemo Darka Glišića kao predsednika Izvršnog odbora SNS da može da preda listu“, objasnio je Vučević.

Naglasio je da za potpisivanje ovih dokumenata nije neophodna promena adrese kako to tvrde iz SSP.

„Nemam nameru da menjam ličnu kartu, adresu, državu ili svoje prijatelje. To je ono što nas razlikuje od pojedinaca iz opozicije“, zaključio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari