Milutin Jeličić Jutka glasao, policija još ne može da ga nađe

Ostavite komentar


  1. Važno je da se uhapse novinari iste večeri kad iznose istinu, a potencijalni bolesnici i potencijalni kriminalci (a mnogi od njoh i pravi kriminalci) se šetaju i nesmetano i dalje uživaju sve privilegije. Tužno je da smo ovoliko oguglali i da prihvatamo sve što nam se servira

  2. Smenite ministra policije, nadje toliku drogu (ako je uopste nadje) a ne moze partiskog druga koji jos pritom izadje sa zenom na glasanje(ako mu je uopste zena mozda ju je primorao da mu bude zena,iskusan je u tome)

  3. A sada će verovatno da vidi svoju stvarnu podršku i na sudjenju. Brzo će ga napustiti i oni koji su ga do sada zarad svoje koristi podržavali i pravili haos pred sudom. SNS ga izbacio, SRS nije ušla u parlament, a gubi poziciju i u Brusu. Put od imperatora do luzera može biti veoma kratak. Pravda za Mariju.Lukić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.