Milutin Jeličić Jutka postao član SRS, biće na izbornoj listi

Ostavite komentar


  1. Boze sacuvaj?! Ja ovoga ne bih pustio ni u tor sa ovcama?! Mislim da se sa njim kompletira menazerija. Ne mogu da verujem da se ovaj covek jos uvek koprca po ovom nasem politikantskom bunjistu. Da ima malo svesti i savesti morao bi da nosi „burku“, kako ga ljudi ne bi prepoznavali. Daklem, definitivno, pukli smo 200%. U mom selu, kada sam bio decak, neko je nekom ukrao sekiru i taj strasni „zlocin“ je pratio generacije posle njega. Da, ali, pade mi na pamet, bio nekad narod „glup i zaostao“.

    1. Radikalima i radikalkama dopadljivo ono što se dešava u opštni na čijem čelu je Jutka?! Možda Šešelj gleda žene koje su podržale Jutku, pa se misli, možda i meni, kao šefu stranke, daju da ih štipnem, pipnem, ljubnem? Možda radikalke gledaju tu podršku, pa misle da nije zbog funkcije, nego dobar, pa i one bi da se dobro provedu?! Pitam se samo kako će proći one poput Marije Lukić, koje ne padaju na tipove koji šetaju sa otvorenim šlicom i ne misle da je uspeh biti sa oženjenim čovekom?!

  2. Koja bi druga stranka prihvatila Jufku i stavila ga na izbornu listu osim SRS, i možda SNS koja bi ga prihvatila ali ga možda ne bi stavila na izbornu listu?

    1. Nemojte da se pros…vate jer bi „Jutku“ samo u nekoj drugoj verziji i varijanti prihvatili i ti „cistunci“, u koje se Vi kunete. Zar ne vidite da bi neki bili i u sluzbi ovog albanskog Kurte, saamo sa nadom da ce preko njega uspeti da eliminisu onoga koga mrze odnosno….?!. Jedna nasa izreka kaze da, „Za dobru svinju nema losih pomija“. Cim ste naveli samo SRS i SNS odmah mi je bilo jasno da se radi o coveku koji je „kratko podsisan“.

        1. A, Vi ste uspeli da sklopite jednu, „lepo osmisljenu“ prosto prosirenu recenicu, sto je veliki napredak, moram priznati.

      1. Kneževiću, evo, i tebi su dojadili novi i stari radikali, šta misliš kako je nama normalnima?!

        1. Ako tako mislite onda ste uvek pogresno razumevali moje komentare. Zar zaista mislite da bih, bilo kada, pristao da uniformisem svoj nacin razmisljanja onako kako mi diktira jedan covek ili grupa ljudi, bez obzira da li nastupaju samostalno ili, kao organizovana politicka stranka. Samim tim sto ste sebe svrstali u „normalne“ pocinjem da sumnjam da li je sa Vama sve u redu. Isto bih i ja Vama mogao da uputim slican „kompliment i argument“ ali, cak i Vi znate, da bi to bilo prazno lupetanje, veoma slicno ovim Vasim kvalifikacijama.

  3. Znači ono mahanje gaćama u skupštini je bilo deo taktike da bi se privukao Jutka.

    1. mahao mu šešelj tim gaćama i onim čomićkinim amandmanom o 40% . u svakom slučaju opozicija u narednom sazivu je dobila ozbiljno pojačanje .

  4. Opozicija da se bori IZ SVE SNAGE, u EU, Bogu ocu,…,
    da se Vučiću ne dozvoli promena cenzusa od 3% pred izbore!!!!!!!!!!!!!

  5. Lista Seseljevih svalerista … KAKO TO Radikalno zvuci a tek kako to tek SMRDI ! Govno govnovalju ide i tako se seseljevski ide… SMRAD – SMRADONJI se SLADI !

    1. Nista cudno!Biti u SRS ili u SNS je sasvim isto.Privilegije ostaju,apanaza ide,iskustvo se ceni i eto nama pojacanja u Skupstinu.A baska pojacanje uz cenzus od 3 posto

  6. Verovatno mu je debeli Češalj obećao poslanički imunitet ( ako uđu u parlament ) a ovaj da odugovlači i opstruira sud do formiranja parlamenta i da se izvuče od osude. Švaler u pokušaju promenio zadnjicu, ne šlihta se više AV AV-u.

  7. Pravi čovek u pravoj ekipi.mašala Srbi , vama ne trebaju veći neprijatelji od Vas samih.

  8. Pa one roze gaće u skupštini na koje je Jutka „pukao“ nisu po mjeri gospođe Radete

  9. Dilerska posla. Tu nema nikakve politike, vec samo novih puteva prenosa narkotika. I naravno placanja reketa za da moze nesto da se radi.
    Kakav apsurd, institucija koja treba da se bori protiv najvece posasti danasnjice, koja unistava nasu mladu generaciju, postala je mesto primopredaje. Stvarno odvratno i degutantno. I nedopustiva upotreba institucija na polzu kriminala. U Srbiji je umrla svaka politika, jer svi istaknuti politicari su kriminalizovani, i samo se nedozvoljenim radnjama bave, dok zemlja tone. Politicki i ekonomski.

  10. Uclanjenje Jutke u Radikalnu stranku ce jos vise degradirati i onako degradiran rejting navedene stranke.Lider Radikalne stranke je svojim ponasanjem na politickoj sceni Srbije, ucinio da ljudima svakim danom sve manje i manje pada na pamet da glasaju za njegovu stranku i njega.Covek je vec zreo za politicku penziju i red je da se povuce sa politicke scene Srbije jer svojim ponasanjem i delovanjem je pokazao da ne koristi nego naprotiv steti Srbiji i njenom narodu.Gospodin treba da shvati da sve ima rok trajanja a njegov je na njegovu veliku zalost istekao.Ako mu je do Srbije kako cesto zna da izjavi, onda je pravi rodoljubivi potez da se povuce iz politike jer ako je i od njega prevrsilo je svaku meru.Srbija treba ljude na politickoj sceni koji nikako ne lice na njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.