Vučević poručuje: Bolje da se politički traži rešenje na Kosovu, nego da se uključi drugi deo države

Ostavite komentar


  1. Bolje bi bilo da ovaj Vučević objasni gde nestaje 600 miliona Evra od onih 800, za koje Vučić tvrdi da svake godine šalje kao pomoc Srbima na KIM?

  2. Begej.
    Kakve mudre reči.
    Koliko postaneš pametniji,kada staviš kačket.
    Mudrosti samo teku.

  3. Ma samo se vi ljubite sa Rusima, na kraju bukvalno neće ostati niko ko će da brani Srbiju.

  4. Alooooo, četku u ruke i da završiš one fasade… Ne lupetaj i ne radi ono o čemu nemaš pojma.

  5. Drugi deo skroz trule države?
    Radikkalčino neopevana koga plasis sa nepistojecom jadom od vojske.
    Možda i propels srbija ima nešto of oružja ali ima li nekog da rukuje Tim oruzjem

  6. Komentarišući najnovije odluke Prištine, ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da moramo pogledati ceo paket mera koje sprovodi Priština.

    Komentarišući najnovije odluke Prištine, ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da moramo pogledati ceo paket mera koje sprovodi Priština.

    „Stvaraju se nemogući uslovi na KiM od upada u institucije, kidnapovanja, hapšenja, pa sve do toga da se hapse zdravstveni radnici i onemogućava se elementarno pružanje zdravstvene pomoći srpskom narodu na KiM“, rekao je Vučević. Jeste tako i Go zlom i silom illegalno zlocinom sami se daju za prava i da svakog zla cine to se vise nemoze dozvoliti nemaju nikakvog prava takose to ne radi zlom i svakim lazima to su zla i lazi 11 godina to je sramota jos silom da svako zla cine zlocine da pucaju decu da bacauju bombe da Kate Kada hoce i zeli da ulaze upadaju kada se hoce i zeli u tudje kancelarije SRAM im bilo to je sramota cirkus svakih gde to Ima to se vise nemoze dozvoliti !!!

  7. Razmisljam nesto onako za sebe pa mi na pamet pade „Oluja“ !
    Zamislite da je Hrvatska bila „pametna i da je „umesto Oluje ukinula dinar“ očistila bi Hrvatsku od Srba a Vučic danas nebi imao razloga da sa Miloradom Dodikom i Patrijarhom, organizuje „dan secanja na stradanje Srba u Oluji“ !
    Zar to nije bilo pametnije ?

  8. Sta da se ocekuje od vojske kad je ministar odbrane Vucevic bez odgovarajuceg obrazovanja i sposobnosti jednom recju laik.U neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji na funkcijama su partijski kadrovi kojima je jedini adut partijska knjizica a sve drugo nije vazno.Na vaznim funkciji je covek bez i jednog dana staza osim u politici a mesa se u ekonomiju i koji zeli da pokaze da se u sve razume,birotehnicarka koja je na funkciju stupila bez odgovarajuceg obŕazovanja i sposobnosti.Partijski kadrovi setaju sa funkcije na funkciju pa sam siguran da se ne bi setili koje su sve funkcije obavljali.Na funkciji ministra odbrane treba da bude prodesionalac a nikako laici kao za vreme ove vlasti koji izgledaju smesno kada prolaze pored kordona vojnika da ih pozdrave.Tako je to u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji na brdovitom balkanu.

  9. Војну обавезу би да уведу они који нису служили војску а слали би друге да гину за њих као што су то и до сада радили док они згрћу богатство. Актери деведесетих су на власти и опет би да ратују јер друго и незнају.

  10. Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je za RTS da se događa erozija odbrambenog sistema i da Republika Srbija godišnje izgubi 60.000 onih koji izlaze zbog godina života i starosti iz rezervnog sastava vojske, a dobije samo 1.500 novih pripadnika. Pitanje je koja država to može da izdrži, rekao je Vučević i istakao da vraćanje vojnog roka nije u vezi sa dešavanjima na KiM. Jeste tako !!!

  11. g-din. Vucevicu sta vi podrazumevate pod tim „ukljucivanje drugog dela drzave“?????? Koje su jos crvene linije preostale a koje se ne smeju preci????? Sta je to jos ostalo sto necemo predati??? Slozicu se sa vama i bilo kim drugim da necemo priznati nezavisnost Kosova. Svi vi a nadam se i narod dobro zna da sve sto je uradjeno od strane Amerike, V. Britanije i EU vodi ka prijemu Kosova u NATO. Kao clanica NATO pod pritiskom Amerike i V. Britanije i EU i jos nekih zemalja bice primljeno u mnoge medjunarodne organizacije i na kraju i u UN i bez naseg priznanja. Da li ce se Srbi sa Kosova iseliti ili ne zavisi od njih pre svega a Kosovo je skoro zavrsilo svoju drzavnost uz pomoc Amerike, V. Britanije i EU a mi malo toga mozemo da ucinimo da to promenimo a da ratujemo, pa to je vec vidjeno i osetilo se dobrano. Napredno. Ziveli

  12. A,mozda bi bilo najbolje da vratite ovih 60000 koji nisu vojni obveznici i još 60000 od pretprošle godine i ja verujem da nema vojske koja bi smela da krene na nas.

  13. Ovaj zategnuti vilica radikalčina, htio bi ponovo da šalje tuđu djecu u ratove – da ginu, a svoju da se izvijaju po svijetu.
    Tako si/ ste i 90.
    E sada pošaljite svoju, naßu ne.

  14. Nikad gori ministar. Uopšte ne pazi na ljudski faktor u VS. Tako da će ostati bez ljudi koji će koristiti njihovo novo naoružanje . Već sad nema dovoljno posada za tenkove.

  15. Vi će te vladu formirati u minut do dvanaest,radi kupovine vremena. Da nije ogranicenja nebi je ni formirali.

  16. Srbijom vladaju izdajice,i losi ljudi,zato je srbija najgora u evropi po svim parametnima.

  17. Za pocetak ministre odbrane spreci kradju i secu suma u kursumliji i pokazi da je bezbedno bar u Srbiji a onda pocnite nesto da radite i za taj narod na Kosovu.Od vase price nema nista

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.