Ministarstvo odbrane Srbije najavilo prijavu protiv Obradovića zbog poziva na rušenje poretka

Ostavite komentar


  1. Kriminalni poredak treba SRUSITI a sa njime i korumpirane i uzurpisane drzavne institucije koja nista ne radi po pitanju krsenja Ustava RS i narusavanja drzavnog integriteta drzave. Pravo svakog coveka je da se bori protiv diktatora i kriminalaca!!! Napred Bosko!

  2. Gospodine Vulin da u ovoj nesretnoj Srbiji pod vođstvom Aleksandra Vučića postoji tužilaštvo i sud ne bi Boško danas prozivao vas jer bi ste vi bili u zatvoru zbog tetke iz Kanade i ne podnošenja dokaza otkud pare za stan u iznosu od 200,000 eura.

  3. Ali trenutno „ustavno uređenje“ nije po ustavu, šta sa tim?Inače, nema suštinske razlike između Obradovića, Šešelja, Vučića, i sličnih. Njima je menjač u „rikvercu“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.