Ministarstvo prosvete: Neosnovan zahtev za inspekciju zbog Stefanovićeve diplome

Ostavite komentar


  1. O kakvoj nostrifikaciji pričate? Ministar je sam rekao da je studirao u Beogradu, na beogradskom Univerzitetu, registrovanom u srpskom ministarstvu, po srpskim pravilima i programima. I kakva onda nostrifikacija? Je l’ ministar laže i ustvari je studirao ko zna gde u inostranstvu?

    1. Mislim da ni on sam ne zna gde je studirao i sta je studirao. Za njega je fakultet Sava centar toliko o tome. Sve sami prevaranti vode Srbiju.

    2. Znam da nije moje da se mešam ali…
      Predavanja gigatrendskih „profesora“ u Sava Centru su verovatno bila nešto kao predgrupa Jeleni K.,Zorici B.,Džeju R., Dinu M., Zdravku Č., i dr. megagigatera estradnim veličinama
      I onda rado Srbin ide na „vakultet“.
      P. S.
      Da ne mislite da ste eskluzivni, priča se da je naš Ramuš, kad je video kako mu studije dobro idu, odlučio da završi i gimnaziju.

  2. Mene bi začudilo da je ministarastvo odgovorilo drugačije . Pokazali su se na delu . Na te ljude , kao i na Stefanovića, ne treba trošiti reči . Izgleda da su podobni samo takvi , problematičnog karaktera i problematičnog obrazovanja , jer se sa njima mlati kao praznom kesom , i srbomrscima spolja savršeno odgovaraju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.