Miroslav Aleksić: Šef mafije u Srbiji je Aleksandar Vučić i američke sankcije Vulinu su poruka njemu

Ostavite komentar


  1. Америка је планетарно зло. На срећу, полако губи моћ. Има шансе да се свет опорави и препороди, кад поменутом злу стане ногом за врат.

  2. Amerika nije više ono sto je bila!Odavno je izgubila ugled na svetskoj političkoj sceni

  3. Kratka poruka botovima: ne traćite vreme, odbegli pripadnik VOA (Vojne Obaveštajne Agencije) sa Jovanjice, našao utočište u Americi. Pa šta mislite kako? Napravio dill sa agencijom DEA, on njima sve podatke o Gašiću, Vulinu, Andreju Vučiću, ocu mu, i tako redom, oni njemu status zaštićenog svedoka. Sa svim tim imformacijama drze našeg predsednika pod pritiskom dok ne podpiše sve što će morati o Kosovu a posle toga počinje končan rasplet Jovanjice. Zbog toga, za sada koriste podatke koje imaju samo za likove kao što su Vulin i Gašić, ostali tek dolaze na red. Priče o progonu Vulina zbog njegove rusofobije su za vas botove , čak ni mala deca ne bi progutala ovakvu laz.
    Nego vi prst na čelo, ostavite se vašeg grakanja i veličanja glavnog Narkosa, čim se saga oko Kosova završi, a svi znamo kako će se završiti, gotovo je i sa vašim sendvičima. Kraj će biti veoma ruzan i za vas, nazalost i za sve nas.

  4. Izvinjam se za grešku u prethodnom tekstu. Umesto „vulinove rusofobije, trebalo je da stoji Vulinovo rusofilstvo“.

  5. Pitanje za Danas: Zašto puštate komentare SNS botova ?
    Nemojte objavljivati njihove komentare sve dok Kurir, Informer, Alo i Srpski telegraf ne počnu da objavljuju i komentare ljudi koji imaju drugačije mišljenje od Vučića i SNS.

  6. Setite se da je poslije afere Jovanjica, gde je dokazano saucesnik, postavljen od svemocnog AV za ministra unutrasnjih poslova. Verovatno da utvrdi svoju krivicu! Zalosno!

  7. Pravo pitanje je, da li će šef mafije i njegovi biti oprani, a imovina legalizovana, kada vi iz opozicije jednog dana dođete na vlast? Ako bude onako kao posle 5. oktobra 2000 pa do 2008 povratak Slobine partije i 2012 povratak Šešeljovaca sa novim identitetom, bolje ne dolazite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.