Miroslav Ivanović: Spot protiv Olivera Ivanovića uradila je Srpska lista

Ostavite komentar


  1. Ma nikad nece to da se resi.Zao mi je Oliver je bio omiljen ali i badava optuzen .Sramota za Mitrovicu .

  2. Svi u članku pomenuti podržavaju nezavisnost Kosova. Što onda ne pitaju prijatelje u Prištini ko je ubio Ivanovića. Uzalud odgovore traže u, po njima, drugoj državi, tj. u Srbiji.

    1. Pa ti u Pristini su vaši prijatelji. Pa je li srpska lista sedi u foteljama u Prištini. Zar samo učestvovanje u vlasti nije potvrda da tu vlast priznajes kao legitimnu pa samim tim i državu čiji si ministar. Šta kažu poslanici i ministri srpske liste, koji državu predstavljaju i od koje države platu primaju. Samo vi slušajte SNS neka vas voza i laže.

  3. Ko je pratio političke događaje pred stvaranje Srpske liste i njenu medijsku promociju, bilo je jasno kome je smetao Oliver!Tvrd orah nisu slomili, al’će na kraju ipak zube polomiti.Zaklela se zemlja raju da se kad tad sve tajne saznaju.U istoriji će Oliver biti upamćen kao heroj a ubice kao izdajnici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.