Miščević: Spremno još jedno poglavlje

Ostavite komentar


  1. Uvesti carinu na proizvode iz EU i pokrenuti domacu privredu bolji rezultati ce se videti vec u prvoj godini …!!!!

  2. Umesto sto spremate ta poglavlja bili bi pozeljno da se izdajnik Vucic koji se sramno ulizuje birokratiji u Briselu i odlazecoj gospodji Merkel povuce iz politike. Poltronu Vucicu je stalo samo do vlasti , dok se istovremeno nasa imovina na Kosovu otima a preostali Srbi na tim prostorima su na zalost prepusteni sami sebi.

  3. Ovo mlacenje prazne slame i gubljenje vremena na nesto sto je u totalnom raspadu. Domobrani su 1944 masovno prelazili u partizane a niko lud nije tada isao u cetnike i ustase.

  4. Ova zena je potpisala sporazum o readmisiji , pa ko god u Evropi navata neke Rome iz bilo koje zemlje, moze da ih isporuci u Srbiju, a mi da ih uhebimo i skucimo. Naravno to kosta, a za tu namenu dizemo kredite kod svetske banke i gradimo romska naselja dok nasi mladi strucnjaci odlaze iz zemlje zauvek. Njeno delovanje je opasnije od delovanja osiromasenog uranijuma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.