Miščević: U 2018. otvaranje četiri poglavlja

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu baba o uštipcima! Narod prezivljava uzimajući keš kredite sa zelenaškim kamatama i ne zna kada će i da ih vrati, a vi pričate o nekim besmislenim poglavljima. Ogadili ste nam EU. Ko zna šta će biti za 8 godina kada će MOŽDA DA NAS PRIME.

  2. Otvaranje poglavlja nije nikakav uspeh.To Vučiću služi samo da uspešnije laže narod.
    Ako nema u praksi primene standarda EU (poglavlje 23). koje je davno otvoreno, to samo znači da EU odgovara Vučić, jer mora da prizna Kosovo ili da ode iz politike – u zatvor, naravno!

  3. Fotografija je fenomenalna i potvrdjuje onu staru da:““““da jedna slika vredi više od hiljadu reči!““““Kada je počela ta priča o EU Ti si bila studentkinja.““““Samo srušište Miloševića i ulazite u EU!““““U praksi je drugačije svakim danom smo sve dalje od EU.Zbog nesposobne,korumpirane,dvolične politike čiji si i ti deo.Još malo pa penzionerka a još pričaš iste priče.Inače vi ste sve dalje od EU a Mi ne.Ja sam 8 godina bio u EU a zadnje dve ovde silom prilika.Posle nove godine opet idemo u EU.Iz moje transportne delatnosti svi su odavno u EU.Ovde su ostali penzioneri i poneki što se boje kod kuće ženu da ostave.Zahvaljujući otvaranju Nemačke počeli su masovno da u EU idu i građevinci i ostali majstori.Ova godina će biti godina najvećeg egzodusa radne snage u istoriji Srbije.Ostaćete samo vi iz vlasti i vaši glasači.Tvoj šef obećava 500 evra platu.Ja ovde kao vozač nisam prešao 450-500 evra.I kada odbijem policijske bezvezne kazne,mesec dana dozvola to jest ne možeš da radiš i padam ispod 400 evra.Napolje nikada nisam bio ispod 1500 evra to jest 1000 ostaje čisto.Sada zbog manjka vozača prišlo se plati od 2.000 evra.Moj savet građanima Srbije:““““Ne slušajte Tanju i njenog šefa Vučića nego ili u medicinske sestre ili u vozače i pravac Evropa.Sam u Evropu ulaziš za 3 nedelje sa radnom dozvolom a sa Tetka Tanjom i našim bivšim radikalskim Drugom nikada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.