„Mnogo je onih koji bi da me ućutkaju“: Boško Obradović tvrdi da je „žrtva“ homoseksualnog lobija u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Србија је позната по томе што има безброј партија али по томе што има безброј НВО и није чудо што Бошко Обрадовић ниј чуо за ФБД а за Двери су гласали неки грађани а у чије име говори ова НВО?

  2. Бошко Обрадовић по занимању, вечита жртва, за све паре.

  3. Ma političari su se dogovorili kao i obično da skrenu pažnju naroda na“vrednosti porodice“kao što godinama rade sa rijaliti šou što bi rekao Sojic,da bi mogli nesmetano da kradu i otimaju imovinu seljacima pod izgovorom da je to dobro za njih. Pitajte gosp. Boška gde je radio imali zajednički ručak u preduzeću ne samo njega nego i 99%poslanika,pa čak i predsjednika koga toliko veličaju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.