Mogerini: Naš cilj je da sve balkanske države uđu u EU

Ostavite komentar


  1. Super…!!! Bicemo virtuelni clanovi EU,a stvarnost napredna,naprednija nego 2000. – te,kada smo ocekivali nesto slicno Marsalovom planu…?!

  2. Sve je to racun bez krcmara, a krcmar je narod koji mora o tome da odluci na referendumu. I nasi kritikuju Mila sto je C.G. samovoljno uterao u nato, a sa druge strane i nas samovoljno guraju u eu, takodje bez pitanja naroda. To su protivustavni postupci i doci ce vreme kada ce narod to ispravljati na ulici, svidjalo se to nekome ili ne.

  3. Sigurno da jeste,ali nesto im lose ide taj ulazak,generalno mislim na sve drzave.Lose vodjenje Evropske politike i treba da menjaju taktiku pregovaranja!

  4. Moj cilj je sledeći: da se oslobodimo azijatskog sistema u radu i ponašanju, da formiramo institucije zasnovane na evropskim vrednostima, da nestanu radikali, demokrate i ostali spasioci Srbije, ali prvo da se procesuiraju za svih ovih 25 godina nesreće. Da se presaberemo i krenemo normalno da radimo i živimo. Ko voli Ruse, neka emigrira tamo, ko voli Amere, neka ode u SAD. A mi, tu gde smo – Srbija u Evropi. Ako može EU da pošalje timove sudija, tužilaca i policije da pomognu, bilo bi super.

  5. Formiranje Saveta bezbednosti EU i način glasanja, je uvod u legalizaciju okupacije od strane Nemačke i Francuske. Zato su Englezi napustili EU.

  6. Ne znam na koje je sve zemlje mislila Mogerinijeva kada kaze da joj je zelja da sve Balkanske zemlje udju u EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.