Mogerini po svaku cenu želi da se sretnu Vučić i Tači

Lideri "zapadnobalkanske šestorke" danas na neformalnom skupu u Briselu

Ostavite komentar


  1. Pa sto da i ona ne stavi neko milionce evera u dzep od provizije za prodaju srpske zemlje na KIM. Za Novu godinu nece ona da dopusti da DEDA MRAZ nagradi samo Merkelovu FULBRAJTOVOM NAGRADOM, a Ciprasa i Zajeva N0BELOVOM. Mogerinijevoj se mandat zavrsava za pola godine i ona mora da ubere DIVIDENDU od MIRA, koji je u stvari mucak, uvaljen Srbima samo tako. Ne znam samo koliko je i sta dobila Tereza Mej, jer noj bi mandat mogao da se zavrsi i pre glasanja o Bregzitu. Kakva ironija nekad su nam Kosovo otimali veliki turski SULTANI uz podrsku nekoliko stotina hiljada vojnika, a sada su to ucinilie tri zene MERKEL-MOGERINI-MEJ, lazuci nas masno. Triling M za rekvijem za Kosovo i Metohiju, i SRPSKI NAROD koji vec vekovima poseduje tu zemlju, bilo kao pojedinci, drzava ili Srpska pravoslavna crfkva.

  2. Sretali su se i pre, gospođo Mogerini, takođe na Vašu inicijativu pa se ništa postiglo nije. Osim da, Hašimu Tačiju predate u ruke Srpsku zemlju sa sve mašnicom.

  3. Brisel pokušava nemoguće, nažalost bez Amerike i Rusije nije moguć nastavak dijaloga!

  4. Naravno da žele da EU želi da se sitaucija na KiM sredi, ali takođe da takse budu uništene.

  5. Ne vidim zašto se toliko potencira taj susret kad samo naša strana želi da pregovara a druga otvoreno poziva na sukob

  6. Da si na vreme zauzela pravi stav možda bi i bilo nešto, a ovako, posle silnih „dogovora i razgovora“ možda si napokon uvidela ko je ko.

  7. Ona mu dodje nesto kao provodadžija? Ma svi znamo da se oni već vidjaju, beba je na putu takoreci – pitanje je samo da li će se roditi kao bračno ili vanbračno .

Ostavite komentar


Politika

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore? 10

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore?

Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo parlamenta Srbije 29. april odlučeno je da se obrazuje Radna grupa za unapređenje izbornog procesa u koju su ušli i predstavnici vlasti i opozicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.