Mogerini: U Trstu poslata jasna poruka za Balkan

Ostavite komentar


  1. Косово и ЕУ, два одвојена процеса.
    Како је то лепо звучало 2008. а исти људи дрмају Србијом и даље…

  2. А шта је Балкан по вама гђице Могерини?

  3. To lepo zvuci sto je Mogherini toliko putovala ali rezultati po svakom od pomenutih pitanja su jednaki nuli: Niti su zemljice Balkana spremne za EU, niti u istom trenutku, niti je potrebna nekakva druga unija osim CEFTA, niti je promenjen odnos EU i Rusije, niti je otklonjen uzrok seobe naroda u Evropu, niti je uspela preraspodela izbeglica u EU! Dakle, osim enormnih troskova nista vise! A koliko vidimo ne samo nas predsednik nego i ostali iz regiona, gde su budzeti ionako na kreditima, ne prestaju da putuju cak i na ostale kontinente. Rastrosno!

  4. Zajednička odbrana od koga? Od Rusije? Oni ubijaju turistkinje iz EU u hotelima? Ko su neprijatelji Evropljanima?

Ostavite komentar


Politika

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit 8

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući povlačenje Džozefa Bajdena iz izborne trke za novi mandat u Beloj kući, da će izbori biti neizvesni, ali je ocenio da će kampanju svojom popularnošću nositi supruga bivšeg predsednika Baraka Obame Mišel Obama, iako je potpredsednica SAD Kamala Haris dobila podršku za nominaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.