Moguća zajednička delegacija i zahtevi

Skupština slobodne Srbije pokušava da okupi SSP, DS, Dveri i NS za pregovore sa vladajućim strankama

Ostavite komentar


  1. Eskivirali ste Sasu Radulovica koji je u denuncijaciji falsifikovanih izbora uradio od svih vas zajedno. Nisam video da ste izabrali Pajtica, radilovica i Samardzica kao sagovornike ? Tako da vam nekako, da prostite , uopste ne verujem, makar se dogovorili za sledecih 7 ili 77 dana.Ovo vam najiskrenije porucuje stari clan DS kada je malo vas postojalo tamo.

    1. Jovane, zahvali Vuku Karadžiću što je ostavio slovo J u azbuci, inače bi se ti sad drugačije zvao, a to da si iz šinjela DS-a. vidi se.

      1. A sta je netacno rekao Jovan pa je zasluzio da ga vredjas ? Osim ako nisi profesionalna botina, tad ti je oprosteno…

  2. U uvodu teksta piše za sedam a ne piše čega pa predpostavka da će se opozicija sporazumeli za sedam godina.Što je za ovakvu opoziciju vrlo optimističan vremenski period.Mnogi to neće dočekati ali bože moj neki možda i hoće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.