"Molimo političare da nam ne otimaju protest"

Uroš Stambolić, učesnik Protesta protiv diktature, za Danas

Ostavite komentar


  1. Nema tu "molilm" i "izvini" "nemojte ometati naš protest", niti ste vi sami na svetu, niti ste zakupili javne površine za protest, mali dečak koji je jedini video da je car bez novog odela,nije rekao "nemojte da se mešate u moje mišljenje" to su činjenice,jeste to bajka,ali zdrav razum mladosti se probudio,niste vi rekli u svojim kućama da vam se niko ne meša u vaše sličice !
    Jedino što treba da radite jeste upravo to što radite,mirno,kulturno,svrsishodno upotrebite vaše vreme na najbolji način,i bez straha, i "izvini" "nemojte se mešati " , stanite ispred vaših postavljenih zahteva i ne mojte da odustajete,budite staloženi i razumno istrajte do ispunjenje razumnih i opšteprihvaćenih zahteva.

  2. Mislim da bi bilo korisno kada bi se neki politicari poput npr Radulovica pojavili na protestu ali naravno bez stranackih obelezja i kao gradjani a ne kao politicari. Treba ipak neko da se istakne da ubedi policiju i vojsku da podrzi prosteste jer to je najbrze resenje kako se otarasiti vucica i njegovih kriminalaca.

  3. Hoće li vojni i policijski sindikati konačno tražiti uvođenje neposredne demokratije i referendumsko izjašnjavanje naroda po najvažnijim, klučnim pitanjima za državu i građanstvo ili opet samo povećanje svog standarda?

  4. "Ucesnici" protesta izdresirani od organizatora protesta kakve komentare treba da iznose javnosti. Providni ste. Ne prolazi.

  5. Ne treba, i nemojte nikoga da molite, već im i ne dozvolite. Ni jedan jedini političar ne može davati izjave u ime vas niti biti u prvim redovima. VI ste ovo pokrenuli, VAŠE je vreme i VAMA pripada BUDUĆNOST. Ostali, jednostavno, nisu uspeli.

  6. укључите међународне организације,АВ и ћутолози/климоглавци вам већ смишљају многе провокације!Чувајте се!!!-Блокирајте његову ртс телевизију,бар на интернету!

Ostavite komentar


Politika

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini? 8

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.