Moreti o tenzijama na Kosovu: Nezamisliv još jedan sukob koji Putin podgreva

Ostavite komentar


  1. Kurti sve radi uz mig Berlina , valjda to zna gosodja Moreti. Sve dok Nemacka i EP podruavaju Kurtija bice tenzija na Kosovu, i nemojte prebacivati krivicu za te tenzije na Moskvu, Beograd .

  2. Tako je i EZ bila fake za ocuvanje SFRJ a kolovodja EZ podrzavala secesiju Slovenije i Hrvatske . A onda gle cuda na dan bombardovanja Kraljevine Jugoslavije , EZ clnice priznale BIH 6.aprila 1992.

  3. Zašto Putin gospodjo Moreti? Poštujte samo rezoluciju 1244 UN ako znate šta je medjunarodno pravo. K iM vratite Srbiji i pozovete Srbiju u EU pa će te onda videti da li Putin smeta ulasu Srbije u EU.

  4. Verovatno gospodja nije baš upućena u dešavanja na Balkanu… zato preporučujem i njoj i ostalim parlamentarcima da se bolje upoznaju sa materijom i prouče rezoluciju 1244 UN. Onda će svima biti jasnije…

  5. Ne zaboravite da je vojni vrh Srbije i Belorusije,pre neki dan,održao sastanak o daljoj saradnji (po izjavi beloruskog ministarsva,Srbija to nije objavila).Navodno Srbija je uvela sankcije Belorusiji?

  6. Dalje od naslova ne treba čitati. Kakvo licemerje!! Putin podgreva sukobe na KiM i sprečava integraciju Balkana u EU?! Ovo ni pas s maslom ne bi progutao.

  7. Moreti priča gluposti. Zašto za sve krive Putina kad je ovo igra USA. Za sve su ovo krivi Amerikanci. Po celoj zemljinoj kugli pale i prouzrokuju ratove. Neka im BOG sudi.

  8. Vi dali dozvolu za otimanje Kosova, vi to sve vrema “ gurate“ i sad drugi krivi. Hoćete podržati otcepljenje Floride.

  9. Kakve veze ima Putin sa ovim? Ovo je samo dokaz više, da im je sve planove uništio.

  10. Riknuo mi je plivajući zamajac na kolima. Mora da je Putin umešao svoje prste

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.