„Može da priča, kuka i urla, ali ceo svet zna da su on i naprednjaci pokrali izbore“: Mila Popović o Vučićevoj izjavi da SNS ima legalnu većinu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. su mi ti kupljeni ljudi, ko neke stvari bez mozga koje neko i to, na zalost u svemu, jeftino moze da kupi, odnese, odveze, istovari, utovari …. a to sto ceo svet zna, ocigledno u praksi ne znaci ama bas nista.

  2. Baca kosku opoziciji jer ako bi ukrao po nekog poslanika to bi za Svet stvarno bilo bedno!

  3. KRADJA BEZ IJEDNOG DOKAZA….PA VI STE PROTIV NASILJA A ISTO HOĆETE DA PRIMENITE…KVISLINZI

  4. Vi sutra opet uđite u Skupštinu grada Beograda pa mu dajte legitimitet da može da formira vlast u BG.
    Protest ispred skupštine i prazna sala šalju poruku, a ne kaljužanje z blatu sa naprednjacima.

  5. Biće da ceo svet čine par propalih eu parlamentaraca antisrpske provenijencije. Evo, biće novih izbora,baš da vidimo ko krade.. tj. laže. No, lažno slepom pokazivati slike ne vredi.

  6. Kud ćeš jači argument da su izbori neregularni od tvrdnje: „Vučić je pokrao izbore.“ Nikakvi dokazi nisu potrebni, to je dovoljno.

  7. „Može da priča, kuka i urla, ali ceo svet zna da su on i naprednjaci pokrali izbore“
    Ne samo da je pokrao izbore, nego toga se i ne stidi, već slavi kao da je sve uradio časno i pošteno. Blatom krađe uprljani prsti i lice ne mogu se oprati vodom i sapunom. Takvo blato ostaje doveka.

  8. Gospodja je zaboravila da kaže jednu istinu, koja joj verovatno ne odgovara, da je konačno izbacio maske svima njima MI-glas iz naroda, čime je pravo lice i prave radnje, a i ko stoji iza njih pokazala i vlas, SNS, a i sve stranke koje se deklarišu da su kao neka opozicija. VI STE ISTI, gospodjo, s njima i ovo je vaš medjusobni rat za vlast, a Srbija vam je samo poprište borbe. A zna se, narod je taj koji strada. I kao što Dinkić, Djelić, Jovanović i ostali lopovi nisu odgovarali, neće ni Vučić. Jer su vam svima iste gazde. Srbija je ta koja treba da uzme USRANU GRANU i grene da počistimo svoju zemlju od djubrišta po njoj. Dok se to ne desi, svi, i on i vi, samo ćete je uništavali sve više!!!!

  9. Pa šta ako suosvojili dva poslanika manje. Kojom logoikom se ti vodiš. Opet imanu više od vas. Niste im vi uzeli dva odbornika, nego Nestorović. Najbolje novi izbori pa da vas ukinu jednom za uvek.

  10. Jadan li je ‘ceo svet’ kada bavi nama od svih svojih problema. Jednostavno ste izgubili!
    U Indiji, Brazilu, Kini, itd- veliki deo sveta, baš i nisu zainteresovani za naše izbore

  11. Stvarno ne razumem opoziciju. Vaši članovi biračkih odbora su potpisali sve zapisnike i potvrdili da su izbori na svim biračkim mestima bili regularni. I sada pojedinci iz opozicije koji nisu bili članovi biračkih odbora sada negiraju svoje članove koji su svojim potpisom potvrdili da izbori regularni.

  12. Вероватно Џо тако мисли, али не зна колико година има. Сви знају.

  13. Nekom ko podržava AV-a i sns, pojmovi “krađa“ i “prevara“ verovatno ne znače mnogo. Kao ni hiljade “novih“ stanara upisanih, gle čuda – baš pred izbore, na adrese na kojima se nalaze transformatori, javne ustanove i sl. Strašno je što je taj naopaki sns sistem izvrtanja stvarnosti i činjenica pustio dubok koren u društvu. Društvu u kome se skoro izgubio osećaj za sramotu.

  14. „Beograd“…Voda stiže do guše I sve
    Mu više otežava disanje.!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.