Mustafa: Tražićemo ujedinjenje sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Nema sumnje da im je cilj da se jednog dana licno i personalno ujedine sa Albanijom. To im treba i omoguciti.

  2. Bilo bi divno da je ovo poziv na razumne pregovore razumnih ljudi, i Srbija bi tada, verujem, bila razumna, zašto ne bi prepustili Preševo, u kome Albanaca zaista ima više od 50%, u zamenu za sever Kosova, delove Metohije, eksteritorijalnost manastira, pojas prema Skadru, Skadar i okolinu u kojoj je veliki broj asimilovanih Srba, i , konačno, strateški važan izlazak na more. Naravno, o Medveđi i Bujanovcu se ne može pregovarati, tu žive Srbi, ali je — koliko god to zvučalo ružno – moguće razmeniti stanovništvo sa Preševom, jer, na žalost, i na duži rok, ne mog opstati naselja sa mešovitim stanovništvom. . Ali zalud, očigledno se radi o provokaciji i dirigovanom pritisku spolja.

  3. Treba im dati ono što Srbi imaju na Kosovu i Metohiji,a to je Geto…da vide kako je živeti u ropstvu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.