N1 na meti premijerke Brnabić: Veći šou od Rade Trajković su "profesionalni" mediji koji je goste 1foto FoNet Milica Vučković

Premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić oštro je komentarisala reči Rade Trajković, predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM tokom gostovanja na N1 ali ujedino i napala ovu televiziju ističući da su „veći šou od same Rade Trajković ‘profesionalni’ mediji koji je goste“.

Brnabić je komentarisala na Tviteru gostovanje predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM Rade Trajković u jutarnjem programu N1 i njenu izjavu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa nekadašnjom nemačkom kancelarkom Angelom Merkel dogovorio da državna i društvena imovina na Kosovu budu vlasništvo Kosova i da je, kako je rekla, Vučić suštinski „sve dao“.

Brnabić kaže da je veći „šou od Trajković medij koji je gosti“.

„Šta je, u stvari, poenta? Ovakvi mediji, dovođenjem velikog broja neodgovornih i čisto politički motivisanih sagovornika, pokušavaju da zamagle jasne poruke koje je predsednik poslao na jučerašnjoj pres konferenciji, time stvarajući prostor za lažne vesti i konfuziju“, napisala je Brnabić.

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM Rada Trajković izjavila je u Novom danu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa nekadašnjom kancelarkom Nemačke Angelom Merkel ranije dogovorio da državna i društvena imovina na Kosovu bude vlasništvo Kosova, i da je suštinski „sve dao“.

„I sada se pitamo kako ćemo dalje, a suštinski on je sve dao i gura Srbe u nešto što je destabilizacija“, kazala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari