Na današnji dan pre deset godina Srbija počela pregovore sa EU

Ostavite komentar


  1. Требали су објавити шта је претходило том догађају: „Србија је 2009. званично поднела захтев за чланство у ЕУ. У марту 2012. Србија је добила статус кандидата за чланство у ЕУ. Септембра 2013. године ступио је на снагу Споразум о стабилизацији и придруживању између ЕУ и Србије.“

  2. Tamo neki su imali parolu Budimo realni-trazimo nemoguce, i to je imalo smisla. Neki drugi kazali da je politika vestina nemoguceg. I to je ok. A put Srbije u EU u pocetku je bio nesto nemoguce da bi kasnije postao udaljavanje i sad je nista. Nije cak ni vic. Niko se ne bi nasmejao.

  3. Mi i Turci predstava Cekajuci Godoa koji nikad nece doci, ili u nasoj verziji Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo. Prodaja magle za mase.

  4. 10 godina propalih zivota i mlacenja prazne slame na beskrajnom putu. Koliko je samo mladih otislo, sela se ugasilo, ali se i politicara i tajkuna obogatilo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.