Na koji deo francusko-nemačkog plana za rešenje kosovskog pitanja Vučić navodno neće da pristane?

Ostavite komentar


  1. Sve to znamo evo 2 decenije. Nista novo, koso o ce biti drzava a mi smo izgubili 24 godina bez veze

  2. Andjelkovic je poznati rusofil. Ima ih dosta ovde ali mislim da bi bilo posteno da nas ti rusofili ostave vec jednom na miru i da lepo odu da zive u Rusiju, u drzavu koju najvise vole.

  3. Vučić nema mandat da rasprodaje Srbsku zemlju. Nije je stvarao, samim tim nema nikakvo pravo da razgovara sa bilo kim o nekakvim ustupcima. Kim je oduvek bilo Srbsko, niko nam nije poklonio Kosovo, već su naši preci krvlju platili da sačuvaju KiM jer to je Sveta Srbska zemlja i neki Vučić nema nikakvo pravo da o tome se prave bilo kakve kombinacine. Svetskim mešetarima jasno staviti do znanja da Srbija nije na prodaju a ako se nekom to ne svidja vrata su im otvorena, selidba

  4. Oteto je prokleto. Srbi će se ponovo u drugim međunarodnim okolnostima boriti za otetu AP Kosovo i Metohiju. Bilo je i pre otimača i bilo je borbe nažalost.

  5. Vučić da vrati problem u SB UN rezolucija 1244. Posle toga da podnese ostavku na funkciju predsednika Srbije na sa sns neka radi šta god hoće.

  6. @ Golubj
    Jedini problem tvojih predaka je da su Kosovo „platili“ krvlju pobijenog Albanskog naroda, a zemlju stekli njegovim proterivanjem i etnickim ciscenjem od 1912 godine pa sve dok ih nije zaustavila saveznicka avijacija 1999 godine.

  7. Večerašnjim obraćanjem dobićemo sve odgovore, i život ide dalje, samo bez panike molim

  8. Može li neko da mi objasni odakle Vučiću pravo da o bilo čemu odlučuje. Po ustavu, predsednik je tu da deli ordene i neradi ništa. Ovo je flagrantno uzurpiranje vlasti, odnosno čista diktatura!

  9. @mala lekcija iz istorije. Slabo ti poznajes istoriju. A tako su dobro Srbi etnicki cistili Kosmet da Albanaca ima skoro milion.

  10. Ako su oteli , mi nikad ne treba da priznamo da je njihovo vec da su nam oteli. ako priznamo sutra ce nam oteti nesto drugo.

  11. Neka vrate policiju vojsku pa zajednicu srpckih opstina pa neka rade kako hoce

  12. Koji je izdajnik ovaj Goran Miletić: „šta time dobijaju građani Srbije sem jeftinog osećaja da su…“ – kako je uopste moguce da neko sa ovakvim stavom ima sta da trazi u novinama!

  13. Kakve mi koristi i garancije imamo? Pa, nikakve! I o čemu uopšte da se razmišlja, kad je to ultimatum i ispada da je narod vekovima ginuo za Kosovo da bi ga naša vlast poklonila!?! Gde ste patriote?

  14. Sećam se ’99-e da se Vučić borio… za stan. I uselio u taj isti stan dok su ljudi stradali, pa se pitam na koju se to krv i žrtvu on poziva?

  15. @“Jovana&Co“ :
    Ko je Vama i kada, dao „Tapiju odlučivanja ko odlazi iz Srbije , a ko ostaje“…?!

  16. Vučić je profesionalni glumac, samo kuka i malo po malo potpisuje sporazume mimo ustava i rezolucije saveta bezbednosti 1244. Prekinuću da gledam tv i da prelistavam štampu

  17. Bice onako kako je veliki brat rekao, a on je samo izvrsilac kao i svi u EU Americi,Kanadi, Australiji a Englezi glavni da prave konflikte to im je zadatak.

  18. Referendum je divna stvar.Tajno se glasa,niko ne zna koliko i za sta se glasalo,vlast objavi rezultate i ako nesto ne valja opere ruke.Takva je volja naroda.Super.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.