Najavljeni izborni učesnici (ne) očekuju pomeranje glasanja

Potreban dogovor o načinu vođenja kampanje

Ostavite komentar


  1. Šta ce nam izbori? Dajte narodu vanredno stanje. Privremena vojna vlast bila bi istinska promena vlastodrzaca. Da narod vidi, kako je Srbija jos uvek drzava, a ne teritorija u rasulu.
    Kome moze da smeta vojska i civilizovana disciplina. Nama smeta mafija i haos koji ona koristi, pa cak i u ovakvoj situaciji, kada imamo pandemiju virusa.
    Ne bi bilo dobro da Srbija propusti ovu priliku za resetovanje drzave, jer mozda se druga nece skoro pojaviti. Ne kaze dzaba narod da svako zlo ima i svoje DOBRO.
    Šta nas briga sto nerade kafici, barovi i bioskopi, kad ne rade škole, redukovan je rad u bolnicama, ili ne rade neke fabrike zbog ove ‘zaraze’.
    Vanredno stanje u nasim uslovima bilo bi u stvari povratak u REDOVNO STANJE. Kome to smeta nasa vojska, pa joj toliko ne veruje?

  2. Opozicija je koristila virus i pre pojave velikog broja zarazenih, da odlozi izbore, ne zbog brige o gradjanima, vec zbog sopstvenog poraza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.