Najozbiljniji nasrtaj na medije još od Miloševića

Lazar Stojanović, reditelj, za Danas o postavci "Necenzurisane laži" SNS u galeriji Progres

Ostavite komentar


  1. „Nije važno da li nam se smeju ili nas vredjaju, da li nas predstavljaju kao klovnove ili kriminalce; najvažnije je da nas pominju, da se bave nama bez prestanka …“

    Hitler, Mein Kampf

    Smradikali se ignorišu, smradikali se eliminišu,
    ali smradikali se ne komentarišu.
    Isaiah, vii.5

    Bojim se, gospodine Stojanoviću, u da ništa nismo razumeli.

  2. Превара на изборима рециклираног радикалског ,,поштеног" контрол фрика и немешање у медије – по злу упамћеног министра цензуре Вучића, јер лемури су тако тражили! Лемур синдром ће још дуго да тресе ову земљу функционално неписмених назадњака на брдовитом Балкану…

  3. Eto Lazo sanse da vi pametni, posteni, istinoljubci koji se drzite samo istine munete koji zelembac $ ili €-vric i napravite izlozbu. Dobro, mozete uzeti nesto i iz tih slobodno-placenih medija, sponzori pravde i istine su siroke ruke kada su u pitanju Srbi i Srbija. E, sad sto bi to bilo kopiranje orginala za vas to nije problem, vazno bi bilo maznuti zelembace $ ili €.

  4. Pitam se zasto je tako.Sadasnji premijer je bio milosevicev Gebels u tim srecnim godinama, koje, se kako vidimo ponavljaju.Beograd je ponovo postao pozornica mafijaskih egzekucija , decu seku nozevima da bi im oteli mobilne.Uskoro nece smeti javno da lizu ni sladoled!
    Radikalski banditizam se preslikava na ulice!

  5. Zaista ne vidim da je ovaj gospodin uopšte upravu,mislim da nasrtaja na medije apsolutno nema,kao što nema ni cenzure nego to plaćeni kvazinovinari žele tako da prikažu,a apsolutna istina je protiv njih.

  6. Ne razumem kako neko moze da poredi ovakvu izlozbu sa Milosevicevom cenzurom,koja je nesto sasvim suprotno od toga?!

  7. Za vreme Miloševića postojala je cenzura i ogroman pritisak namedije, čak su i novinari ubijani. Sadašnja vlast niti vrši pritisak na medije niti ih cenzuriše jer kako opisati drukčije neargumentovano kritikovanje tj pisanje neistna o toj istoj vlasti a da pri tome svaki takav tekst nije povučen niti korigovan.

  8. Red je gospodine da lazi koje se objavljuju vide i oni koji odavno ne citaju "mudre" misli vase organizovane grupe jer iz iskustva znaju da nista pametno ne mogu tu da nadju, pa ostaju neinformisani. Ovako mogu da se upoznaju sa vasim stavovima, podlegnu vasim dezinformacijama i da konacno progledaju i prestanu da misle svojom glavom. Sta ce njima njihove glave kad u vasim ima dovoljno "mudrosti" za sve njih.

  9. cak bi se slozio sa tim da se pravi izlozba slicnih gluposti provladinih medija, ali to ne umanjuje glupost i vbljuvotine napisane u vasim medijima i da li ih treba izloziti sudu naroda. pa ne izlazu se one sudu onih koji su ih napisali jer po njima ne bi ih sameli prikazati nego sudu naroda da vidi gomilu bljuvotina na jednom mestru. pa sto da ne i suprotno ako je situacija ista. izlozite narodu pa neka sudi.

  10. Mediji su moćno oružje,koje treba da koristi vlasti, ali u mnogim slučajevima se plasiraju laži, što govori da nema etike u novinarstvu.

  11. Da li je moguće da pojedini mediji sve što mogu iskoriste kao priliku da glume ugroženost…sramota.

  12. Izložba je samo dokaz o tome koliko mediji nisu ugroženi u Srbiji…danas svako može da piše šta hoće i da ne odgovara za to što je napisao…gde ćeš veće slobode.

  13. Pitam se, da li Stojanović stvarno ovo misli?, ili mu je to došapnuo Lazar!?, gospodine, niste bili na izložbi, ali zato znate da *opletete* po vlasti bez i jednog argumenta. O kojoj samovlasti vi govorite? Ova zemlja je iznedrila mnoge kvalitetne reditelje, moje mišljenje je – da vi to sigurno niste!

  14. Znači i kada nema cenzure ne valja! Kakvi analitičari takva i definicija "cenzure"!

  15. On naziva izlozbu "Necenzurisane lazi" napadom na medije???? Ovaj ne zna sta prica!

  16. Veliki je bezobrazluk vlasti što laži protiv sebe ne prihvati normalno tj. kao istinu!

  17. Nisam znala da je organizovanje izložbe sa novinskim člancima koje su pisale određene novine, napad na te medije.

  18. Nije izložba problem, već to što nas svakodnevno terorišete vašim komentarima o njoj. Da je loša, ne bi podigla toliku prašinu.

  19. Kritika vlasti je odlicna i treba da postoji.Ovde se radi o uvredama ,privatnom zivotu ljudi iz vlasti i najgorim mogucim izmisljotinama.Niko ne moze da vam zabrani da kritikujete i ne treba ali vi izmisljate vesti izvrcete i vredjate.Zamislite da ste dobili svaki put tuzbu kada ste napisali neistinu.Do sada bi vecina "nezavisnih "bankrotirala.

  20. U kojem svojstvu reditelj Stojanovic kometarise izlozbu? Politickom ocigledno, jer je jasno kojoj opciji naginje.

  21. Koju predstavu ili film je režirao ovaj lik? Možda neki predizborni spot za cenzus koaliciju.

  22. jadne li elite beogradske, a srbiju jos nije ni videla ni ti joj ona treba,neki borko , kao i ovaj stojanovic i jos sacica sorosovaca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.