Nakon rasprave u nemačkom Bundestagu o srpskim izborima, usledio zaključak: Ponoviti izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bravo, tako treba! Nemci su to i oni znaju kako se broji: 100 za jednoga, malo li je?

  2. Eno ga u Davosu, muva se po hali, ko izbegne da se rukuje s njim dobacuje mu „vid’o sam vas, vid’o sam vas“, a pinkijevka javlja da su ovi susreti od par sekudi – sastanci. Udana vest – Vučić se u Davosu sastao s Lajčakom. Dva drugara, planinara.

  3. Nemacka da posalje Smita da preuzme Srbiju. Ako se neko bude bunio da intervenise NATO. Brzo i efikasno, tako to oni rade.

  4. Hvala Bogu, da cujemo nešto pametno. I osudu migranata glasača, i lažnih „glasača“.

  5. Može kad mi budemo češljali nemačke i EU izbore i tražili ponavljanje izbora tamo gde nam se rezultat ne sviđa.

  6. hvala Nemačkoj zemlja za primer ,ne može neko da raspolaže sa državom ko da mu je dedovina .Vučić mora da položi račune o svim parama koliko je uzeo koliko potrošio i u šta je utrošio te silne milijarde iz kredita i evropskih fondova .Mora jednom da krene Srbija sa poštenom vladom bez mafijaša

  7. Ne mogu da verujem, i vi tome aplaudirate? Znaci, parlamentarni izbori su u redu? STRASNO !!! Vucic je po volji nemaca, on svakako mora da ponovi beogradske izbore, a veoma lukavo poentira na okolnosti da se navodno „na zahtev opozicije“ mesaju stranci, sto ce stvoriti mogucnost da on na ponovljenom Beogradu stvarno i pobedi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.