Đilas: Šta vredi što je u pojedinim gradovima demokratska vlast, kad je ostatak Srbije u mraku (VIDEO)

Formiran Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Dovoljno je reći samo jednu reč :
    F A Š I Z A M !!!
    Prof. Jovo Bakić je potpuno u pravu kad kaže da se vučića i njegovih bandita nećemo moći osloboditi bez oružja i krvi.

    1. Bistroumni
      Lupas u prezno za oruzije
      Jesi li cuo mozda za Izbore
      I šta su izbori

      1. Da li si ti čuo za fer izbore uslove, način na koji vi pobedjujete I moja pokojna baba bi glat pobedila, uzurpirajući medije, kupovinom glasova, ucenama, bezvratim protuvama koje dežuraju ispred izbornog mesta, da špartaju u džipovima bez tablica, sve sa nekom Hrkalovićkom kao podrškom., dodelom manjinskim grupama ulje brašno……

      2. Da svi smo čuli za pokradene izbore. Vi drugačije i neumete, samo pretnjom i ucenama dobijate izbore. Koliko su ovi mladi ljudi fašisoidni, zli, sigurni u svog učitelja AV.

  2. Primitivci nekultivisani. Siledzije. Prostaci bahati. Slika sns-a.

  3. Kakvi buzdovani paceni! To su oni Srbi koji kada bi ih sada pozvali na regrutaciju odma pobegli po lekarko uverenje! Gamad i izrodi srpski, protiv ovakvih se treba jos zesce boriti ali sve ove snimke cuvati da smo to radili 2000 godine nebinam se ponovile devedesete!

  4. Vidi se da su dosli da uplase i provociraju, a ne smeju da udare jer im je tako naredjeno da ne rizikuju novi bunt naroda kao kad su napali Borka..

  5. Ocekujemo da ih ksenija vucic ili dr nesa identifikuju, u borbi “protiv” nasilja. Ovo u tor zatvoriti.

  6. Kao kerovi pušteni s lanca. Ovo je ta budućnost Vučićeve Srbije, strašno.

  7. Što ne idu na Kosovo da ratuju, već bermude, papuče, al kao nedaju Kosovo…

  8. Bio sam na ovoj tribini, 20 – 30 huligana, medju kojima i trojica kriminalaca pod vodjstvom izvesnog lokalnog kriminalca – kokošara zvanog Sandokan, uvrede, masne Srpske psovke, dno dna, mi više nismo država.

  9. Izvinjavam se, zaboravio sam nezaobilaznu figuru lokalnog SNS-a, Ivicu Živkovića, koji je koordinirao pomenutim krimosima iz senke sa druge sttrane ulice, inaće čoveka koji je promenio više stranaka, DSS, G-17, opljačkao sindikat, uzimao otpremnine, mito…dnooo, nema dalje.

  10. Ocigledno da je zabranjeno prave stvari zvati pravim imenom. Necete uspeti da me „oterate“ da ne citam „Danas“. Ali, vise da komentarisem, bilo sta, necu. Kosovaru koji me skida sa komentara poruka: „Hvala“.

  11. Gde god su Djilasovi bili na vlasti jos se gradjani oporavljaju od tog mraka.

  12. Zsto ove „hrabre“ likove ne pitaste,ko je u koaliciji sa Haradinajem?

    1. Jeste. Ova sns vlast preti neistomisljenicima, pokusava da hapsi, deli otkaze, ispraznila novcanike, ukinula besplatne udzbenike…. Slazem se, skroz.

  13. Gde god je Djilas bio na vlasti još se gradjani oporavljaju od tog mraka.

  14. Razlika izmedju prethodne i ove vlasti je ogromna i vrlo vidljiva. Dok su prethodni bahatim ponasanjem urusavali zemlju, ova vlast Srbiju podize, ekonomski osnazuje i razvija svaki njen kraj ravnomerno.

    1. Mira:Ma njega samo interesuje njegov privatni biznis, a građani su mu na poslednjem mestu.

      1. Vas dva bota nemojte da kuckate komentare punim ustima sendvica ima se zagrcnete. Polako.sendvic sok pa onda komentarisi. I pazite na tu salamu iz sendvica sad kad je leto da ne uzegne da pokvarite stomake, ko ce posle da baljezga po portalima.

  15. Djilas ce da laze i obecava samo da se dokopa vlasti, a onda ce biti narod ko je to.

    1. Lila:Pa nije to prva Đilasova laž. On svaki dan odvali po neku laž.

  16. Gospodine Đilas,Srbja je bila u mraku kada ste vi bili na vlasti i kada se je doveli do bankrota.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.