Napadaju medije da prikriju s kim je sedeo predsednikov sin

Sinhronizovanom akcijom blaćenja nosioci držanih funkcija odgovorili na tekstove o zastrašivanju novinarke Krika

Ostavite komentar


  1. Najveći vic je kada Mali priča o poštenju i časti. Dokazani plagijator.

    1. Jedino mi nije jasno ko je, tzv: ‘Rosavi’?!
      Jel aca vidojevic?
      Jel danilo vucic?
      ‘el aca srBin?
      Svi su rosavi!
      Na kog bre, ‘Rosavog’ misle!?

      1. Sa oca ostalo sinu.
        Dokaz: Tata i sin Krkobabić, tata i sin: Toma diploma i sin, radikal Šešelj i sin, …. Vučić i Danilo, … da nastavimo niz? Ali ima i drugih nizova: sestra i brat Brnabići, a tek kumovske veze? Zanimljiva tema, zar ne? Zna se koje su najčvršće, decenijama postojane veze o kojima se priča samo pred izbore .
        Dovoljno je malo prelistati svetsku štampu (ne žutu). Podrška za DANAS i KRIK .

  2. Stara izreka kaze sa kim si takav si. Nadobudni otac koji nikada nista nije radio osim nosio gajbice Seselju, druzio se sa kriminalcima. Oni su ga stitili dok je bio radikal, stite ga i danas. Samo su na ovoj slici dodali i ovo 22 godisnje “dete”. Nazalost mafija ima drzavu.

  3. Ako pojedini mediji u Srbiji misle da ce im uhodjenje i uznemiravanje dece, cija god ona bila doneti bolji tiraz ili politicku prednost onima koji ih placaju, Treba da ih zatvore i proteraju iz Srbije kao drzavne neprijatelje. Da ih napadaju trebaju svakako, jer takvo ponasanje je za svaku osudu.

    1. Odlicne metode imate @Voja. Gde li ste uspeli samo da se domognete tako fascinantnog znanja ?!

      1. A vama je Vojo u redu sto se dete druži sa kriminalcima. Da je moje dete ja bih bila zahvalna da mi neko kaže sa KiM se moje dete druži da ga izvučem iz lošeg drustva

        1. Meni nije jasno sta vise hocete od porodice predsednika Vucica?? Vi znate da se Danilo druzi sa kriminalcima?? I sta Vam je taj momak kriv,sem sto je sin predsednika Srbije?! Sramite se,ako uopste znate sta ta rec znaci!

    2. Meta su bili kriminalci! Sta da se radi, kad je jadni deran stalno sa njima?

    3. Zašto vi niste sa kriminalcem na slici? I vi ste nečije dete..

    4. Uredniku Krika,mnogo strasnije od druzenja predsednikovog sina,sto je njegov licni izbor i nikome ne bi trebalo da smeta,je uhodjenje ili proganjanje sa odredjenim ciljem ,tog momka od strane ,,novinarke,,i bez njegove dozvole iznosenje u javnost, sto je krivicno delo.Sta je svrha ovakvih tekstova,da nas nervirate sa besmuslenoscu,ako je to ,onda ste postigli cilj.

    5. Imenjace seti se šta to beše mozak ili su ti sadisticki porivi jači od tebe, ti sa takvim razmišljanjem si državni neprijatelj i izdajnik i strani plaćenik itd…

  4. Ne shvatam : svi vide da je Vucicev sin gresan mladic, svi iz njegovog okruzenja, ukljucujuci i igledne ministre, savetnike, profesore i ostale ozbiljne i odgovorne ljude- a da ni jedan jedini ne reaguje, ne ukaze na los put kojim momak ide, sa ciljem da se decko popravi… Naprotiv, svi oni ga stite, ili zatvaraju oci na toj opasnoj stramputici mladica. Kako to, kakvi smo to ljudi, ko nas vodi?

    1. Svi vide ali niko ne reaguje. Na žalost poznati scenario. Sećam se 90tih kada se Marko Milošević družio sa kriminalcima, vodio diskoteku, vozio ferari (ako se dobro sećam) dok su novine prenosile intervjue porodice Milošević kako je Marko dobro dete i kako je nosio gajbice da bi zaradio za diskoteku.

      I šta imamo 2 decenije kasnije? Koliko smo se promenili?

      1. Pre 20 godina sam zivela u Pozarevcu i gledala sta Marko Milosevic radio po gradu I sa kime se drugi. To isto radi I Vucicev sin. Zar su zaboravili gde su sada Milosevici. Mozda ce i oni jednog dana u Rusiju. Ja sada imam normalan zivot u Brisbejnu jer nisam mogla da zivim sa 60 maraka kolika mi je bila plata tada. Tuzna sam sto moji prijatelji nemaju bolji zivot i posle 20 godina.

  5. Dajte sve je jasno svima.Nemoraju oni nista da priznaju samo jos vise tonu u teorije da je kriminalci u ovoj livadi jednak doktorima nauka.Bojkot svega.

  6. Kakav recnik u reagovanjima, sto je samo „dokaz za nemoć i primitivizam dela predstavnika“ vlasti. Danase, je l mozes da objasnis te tvrdnje o „Djilasovim medijima“? Koji su njegovi mediji? Bojim se da cu guglanjem naci informacije samo u tabloidima.

    1. Ok, nasla sam na Krikovom sajtu „imovina politicara“. Nisam sve procitala, mnogo je. Nije mi jasno zasto se bavi politikom. I nadam se da kokoske slobodno setaju po 12 ha jer, ako su u kavezima, dzaba im organsko.

  7. Mladi Janjicar navijac Partizana, a i Zvezde i glavni lik serije Narcos Balkans.

  8. Iteresuje šta kažu Danilovekolege iz osnovne, sredje. ili sa fakulteta.. Đta kažu učitelji, nastavnici, pa ia profesori sa fakulteta? Dete zarađuje 500E mesečn, iza toga stoji oziljan rad. Šta reći?

  9. Nije mi jasno zašto se bilo ko čudi. Pa i Aleksandar Vučić je krenuo kao član navijačke grupe F.K. Crvena zvezda. Bezbroj puta se hvalio kako se tukao, a posebno ističe tuču u Zagrebu i prijateljstvo s vođom navijača BBB. Vođa navijača je bio Arkan, glavni srpski kriminalac. Danilo samo ide tatinim putem.

    1. Nije taj ni video tucu u Zagrebu. Ma nije video ni severnu tribinu. I ako jeste,bio je blizu izlaza,da sto pre zapali. Aca fajter? Dobra fora, hahaaaaaa. Puknes mu samarcinu,pada odmah.

  10. Zašto dirate dete ,pa on nema ni pune 22god.pustite ga nek se formira u čoveka pošto ima tako dobre učitelje,niko se naučen nije rodio.

  11. Ja svom detetu nikad ne bi savetovao da se druži sa navijačima huliganima i kriminalcima. Ne savetujem to ni Danilu bez obzira što njegov tata kaže da je bio najveći huligan (čega se pametan stidi time se budala ponosi!). A ovi poltroni što ga brane, odobravaju njegovo društvance i napadaju časne novinare neka dobro razmisle da li Danilu žele dobro i u šta ga guraju.

  12. Mi smo narod koji smatra da je bogomdan da sudi bilo kome, da procenjuje svačiji život i ponašanje. Kao seoske priče, svako se optužuje da je ovakav ili onakav bez ikakvih osnova ili dokaza. A zapravo je većina spremna da se zakači, potuče, prepire, ponosno govori da bi za prijatelja uradila sve, bila u stanju leš da sakrije, a onda sude jednom mladiću jer je prijatelj sa nekim ko se potukao na javnom mestu, dok se kriminalci veličaju jer su eto sposobni i svaka im čast. Kakvo licemerje.

  13. Za moderatore komentara i redakciju: Primećujem da niste objavili moj komentar pod ovim imenom a po vremenu nekih objavljenih vidim da su poslati iza mog komentara.
    Zašto? Izgleda da vama odgovaraju samo jednostrani komentari, čak ne ni umereni.
    Da li se vi to bojite debate i različitog mišljenja?
    Verujte da ljudi nisu nikada voleli zadrte i jednostrane ljude!
    Samo sebi činite štetu!
    P.S. Naveli ste me na razmišljanje kad vi nećete da ja jednoga dana objavim knjigu u kojoj će biti svi moji komentari objavljeni i neobjavljeni uz naslove na koje se odnose.
    Probaću da nastavim da vas pratim i sa čitanjem i sa komentarima pa ako se pokaže da je to besmisleno pozdraviću se i vašim sajtom. Hvala!

  14. Zar saka idiota ovo moze sa radi celoj Srbiji, a da Srbija svevto trpi i cuti? Pa ni Turci ovaj zulum nisu radili, uzimali su harac 10%, dali da gradimo crkve, gradili drumove od svoje love. Zar da cutimo, robujemo ludim Anama i Vucicima i zrtvujemo svoju decu , zar smo tako kukavni i jadni?

  15. Uredniku Krika,mnogo strasnije od druzenja predsednikovog sina,sto je njegov licni izbor i nikome ne bi trebalo da smeta,je uhodjenje ili proganjanje sa odredjenim ciljem ,tog momka od strane ,,novinarke,,i bez njegove dozvole iznosenje u javnost, sto je krivicno delo.Sta je svrha ovakvih tekstova,da nas nervirate sa besmuslenoscu,ako je to ,onda ste postigli cilj.

  16. A kako to druzenje sa krimosima, funkcionise pojasnite malo.Krimosi kazu Danilu trazi od tate,, to i to,, da uradi za nas.A Tata A.Vucic samo ceka da mu Danilo izda naredjenje i odmah TO sprovede u delo.Da li je jos neko ostao normalan u ovoj Srbiji,ili su vec svi iselili.Deo odgovornosti za beznadja i bezaniju iz Srbije snosite i Vi ,NOVINARI od zadatka.

  17. Hvala vam sto ste obavestili oca da mu se dete druzi sa kriminalci.a sad ce data da ga izvuce iz kriminala i bi ce casan covek.

  18. Klasično spinovanje, dobro ste izučili umetnost izokretanja stvari…VI ste taj medij koji postupa po diktatu i piše šta mu se naloži.Vi i vaši nalogodavci radite nešto najprljavije što jedan takav medij sme, vi ste neprofesionalci koji sebe nazivate ljubiteljima istine.Vi forsirate navodnu „istinu“,a u stvari u nameri da uništite političkog protivnika – Predsednika ove države vi uništavate njegovo dete i porodicu.U svetu nezabeleženo.Koristite jedan plemenit medij, koji treba fa služi istini, u osvetoljubive svrhe, u svrhe razračunavanja, sejete mržnju, uništavate živote.A nazivate se profesionalcima? Da, profesionalci – plaćenici bez trunke savesti!

  19. Ako je Vidijevic nesto ucinio koje nije trebao nije Danilo Vucic.
    Kada ce gradjani rep Srbije da se nauce.
    Nije Danilo Vucic kriv za ono ako neko drugi ucini I obrnuto.
    Ako je npr. Ako su moji roditelji Ili brat kriminalci nisam ja.
    Zivim u UK GDE niko nemoze da bude u Policiji ako su mű roditelji ucinili kriminalnu delo. To je jedino GDE nemoze.
    Hand off Danilo Vucic.
    Ostavite predsednika, njegovu decu na miru.

    1. Ljiljana, ne lupaj. Taj Aleksandar Vidojević (slučajno znam porodicu) je skoro skroz debilan. Došli su iz Prijepolja kao puka sirotinja a od početka druženja sa Vučićevim sinom, čime se već nekoliko godina hvale na sva usta, odjednom vozi najnovijeg Audija, drži rent a kar i „još po nešto“(to su njegove reči), avioni, kamioni i sve ostalo. Debilčić koji je jedva završio osnovnu školu, čak nisam sigurna ni nju da je završio. Toliko o naivnim vezama Vučićevog sina sa mafijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.