Naprednjaci negiraju političku zloupotrebu dece tokom Vučićeve posete Užicu

Roditelji odobrili prisustvo dece u sportskoj hali

Ostavite komentar


  1. Kakvo nakaradno saopštenje. Koliko mržnje i zla u par rečenica! Svi simptomi jednog teško bolesnog društva na jednom mestu

  2. Za njega korona pravila ne vaze. Niti maski, niti distance…radi Sta hoce i kada hoce. On je i bog I batina u ovoj drzavi.

  3. Dete je reklo „car je go „,ali zna Vučić da je to samo u bajci ,pa se i pred decom šepuri u svom „novom ruhu“,dok roditelji zaplašeni ćute .

  4. Pa dajte svi otkaz kad Vučić sve to radi. Neka radi on, a vi dajte otkaz, jer on radi umesto vas. Nije fer da on radi, a vama ide staž. A o njegovom šetkanju bez maske u doba povećanja zaraze među decom u zatvorenom prostoru mogao bi komentarisati neki medicinski radnik.

  5. Tzv. kvota je bila po 50 ljudi iz svakog JP, desetoro dece iz svakog sportskog kluba…. Ima tu, naravno, i onih koji su svojevoljno došli da vide njihovog“mesiju“. Vesnić automobilista i njegov otac su bili uz sve vlasti od SPS do ovih današnjih. Budžet za sport je čudo. Ova sportska dvorana je u najvećoj meri završena za vreme prošle vlasti, a naprednjaci su se setili da posao privedu kraju tek nedavno. Zašto je neophodno dovoditi na silu ljude kao dekor velikom vođi? Neverovatno je da jedan predsednik otvara jednu salu na nivou fiskulturne sale u boljoj školi. Broj članova jedne stranke samo pokazuje koristoljublje koje od iste mogu imati!

  6. To je od 1945. godine naovamo „normalna“ pojava, počev od Titovih pionira i organizovanih zborova. Komunistčki jednpartijski mentalitet i jednoumlje caruju na zaostalom Zapadnom Balkanu i dan danas. Prava opozicija zapravo i ne postoji, to su mahom politikanti istih nazora kao oni na vlasti, koji samo čekaju priliku da se ogrebu i da politički zatrovanom narodu pruže „hleba i igara“ zarad sopstvene koristi.

Ostavite komentar


Politika

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština 8

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da bi Aleksandar Vučić prihvatio izbore na jesen, a da će ovako predstavnici vlasti iskoristiti nedavno donete izmene Zakona o biračkom spisku da tvrde kako su prihvatili opozicione zahteve, da je sada birački spisak idealan i da su pobedili na demokratskim izborima.Đilas je na televiziji Nova rekao da se izbori u Beogradu ponavljaju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.