Naprednjaci negiraju političku zloupotrebu dece tokom Vučićeve posete Užicu 1Foto: N. K.

Optužbe užičkog odbora Narodne stranke o političkoj zloupotrebi dece iz sportskih klubova pilikom posete Aleksandra Vučiča Užicu, gde je on u utorak otvorio sportsku halu, užički naprednjaci odbacuju i tvrde da su deca tom događaju „prisustvovala uz odobrenje roditelja“.

Uz navode da su „u Užice stigle davno očekivane vesti koje bude nadu, koje vraćaju veru u dobru budućnost našeg grada i celog regiona, kada mladi Užičani dobijaju sportsku halu, kada vrtić na Carini postaje izvesnost, kada se saopštava da će Užičani i ceo region imati najsavremeniji klinički centar, kada se za oktobar ove godine najavljuje početak radova na decenijama očekivanoj obilaznici, kada saznajemo da i tunel ispod Kadinjače više nije samo san već realnost, kada je auto-put nadomak Užica, kada se u ovom gradu slavi mladost, jer sve ovo jeste zarad naše mladosti, predstavnici marginalne Narodne stranke pokušavaju da umanje vrednost ovog poduhvata“.

„Kao i obično, ne činjenicama, već lažima, jer svako dete je u novoj sportskoj hali bilo prisutno uz odobrenje svojih roditelja. A gde bi to gospoda iz Narodne stranke želela da budu naša deca, nego u sportskim halama, na terenima i igralištima?“, navodi se u saopštenju užičkog odbora SNS.

Dodaje se da je „Narodna stranka, u beznadežnom pokušaju minimiziranja svega dobrog, bacila pod noge i pljunula na sve medalje i uspehe naših proslavljenih sportista: Olivere Jevtić, Mikice Vesnića, Vesne Tomašević, Vesne Čitaković, Miloša Zarića, Ivane Petrović, Nebojše Đurića, Andrije Zlatića, samo zato što su došli u novu halu da užičku decu ohrabre i da im kažu da se i u malim sredinama rađaju i stvaraju svetski šampioni“.

„Ono što je najviše razjarilo ovu marginalnu skupinu jeste činjenica da je ove dobre vesti u Užice doneo Aleksandar Vučić“, ističu užički naprednjaci.

„Narodna stranka“, navodi se u saopštenju, „sastavljena od nekoliko članova u Užicu, nije primetila hiljade ljudi ispred nove hale koji su došli da se zahvale predsedniku za sve što čini za Užice i celu Srbiju, a pre svega da ga podrže u borbi protiv kriminalaca poput Jeremića i Đilasa, koji su u svoj džep strpali hiljade sportskih hala, vrtića za decu, kilometre auto puta, kliničke centre i mnoge obilaznice“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari