Naprednjaci optužuju SZS da pravi spisak za „odstrel“

Ostavite komentar


    1. Ovakve lazi izgovarati i ovako spinovati stvarnost je zaista nezabelezeno u srpskoj istoriji. Ali necete dugo, bando napredna!

    1. Greška, botino. Spiskove za odstrel je svojevremeno pravio vaš omiljeni vođa i njegovo društvo tamo početkom 90-ih.

  1. Svakako neki koji danas zare i pale ispred Vucica ce morati to da objasne i na sudu. Ovog puta lustracija mora biti potpuna.

  2. nema toga što nisu spremni da urade samo da se faraon održi na vlasti. srpski telegraf to je onaj njihov trol što visi na pinku sa uvučićevićem i laže po porudžbini.

  3. HahAHAha…pa to su oni…uvek bili i bice…i na vlasti se bave samo takvim stvarima, 24h 7 dana u nedelji! I malo vrtici, parkici i klackalice…zakrpe par istih rupa na najprometnijim ulicama da svi vide I TO JE TO. A ovi se drznuli, da nesto rade, sram ih bilo! au, mogu misliti kona frka je sada njima! Sve je gadno ruzno i bezvredno „kad mi nismo u tome“…HaahAhaaaa…kakvi umisljeni, arogantni, Vesići koji ćute…(ili papagajišu)

  4. U odbranu su ustali svi sa diplomama visokih škola a da nisu ni prośli pored fakulteta. Ovaj sa slike hvalio se da ima dve diplome… Znam ga pa zato po

  5. Kakav lik!
    Tipican primerak partijskog poltrona.
    Ne zanima ga sta se desava u srbiji ali obozava svog partijskog vodju lazova.
    Na kraju krajeva on mu je i dao zaposlenje pa mora da opravda poverenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.