Naprednjaci prvi predali izbornu listu

Ostavite komentar


  1. Juce su u opstini Majdanpek, maltretirali zaposlene da potpisu za SNS. Cak su i uvece pretili ljudima da moraju da dodju da potpisu.

  2. Neka prvi bude poslednji. Sve za psiholoških 0.5% a i lakše je reći babama ucenjen i potkupljenim „svi za broj jedan“ kao pokojni narodni Šapkr pred smrt

  3. Dokaz koliko narod ceni i poštuje rad, energiju najviše Aleksandra Vučića i upravo ovim brzim prikupljanjem glasova i predajom već sada se vidi da će pobeda biti potpuna na svim nivoima.

  4. Nema šta, mukotrpno i brzo se radilo da bi prvi predali listu. Nije ovde toliko u pitanju dokaz spsobnosti, nečije odanosti, podrške ili discipline već je borba bila da se, po svaku cenu, obezbedi da se lista nađe na PRVOM mestu i da na glasačkom listiću nosi broj 1 (jedan). Čemu sve to, zapitajte se? Zbog čega baš broj 1? Ako se u obzir, pre svega, uzme: obrazovna struktura, materijalno-egzistencijalni status većine, starosna dob, intelegencija, informisanost,………….i još poneki faktor, njihovog članstva, onda nije teško doći do zaključka zašto im je toliko stalo do tog famoznog broja 1 (jedan). Što bi rekao moj komšija, nemož’ da omašiš, broj 1 je uvek prvi po redu, i na čelu, papira, ne moraš se mučiti ili stavljati đozluke da bi lepo video. Ne dao Bog da se pogreši. Taman posla.

  5. Bravo penzioneri,ipak postoje pošteni ljudi i penzioneri, nije mi jasno kako neko može da napuni 65 godina a da kupuje Informer i čita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.