Naprednjaci prvi u Nišu predali izbornu listu

Ostavite komentar


  1. Izuzetno lepa i pametna zena, otisla kod Vuciva i BOG TE VESELI, nije bitno sta ce biti posle, vazno je sad T R A J A T I ali i tome ce doci kraj

  2. Ha, ha, ha! Dakle bila bih u najmanju ruku zbunjena, kada se povezuju ideoloski apsolutno nespojime stranke, kao sto su socijalisti i desnicari. Ali, kada pogledate IMENA, sve postane kristalno jasno. Ivan Bauer, Ljiljana Nestorovic, Aleksandar Vulin, Andreja Mladenovic… Zasto oni postoje kao partije, kada samostalno ne bi sakupili ni glasove clanova svojih porodica? Pa, radi „raznolikosti“, naravno.

  3. Prvi ? Ajde nije valjda da su toliko „pozurili“ da budu napredniji od naprdnijih. Sta im to vredi kada su ti lazni izbori nelegitimni i neodrzivi, bojkot je vec uspeo i sirice se kao plima do dana odrzavanja tih laznih „firerovih“ izbora. BOJKOT jedino Srbiju spasava !

  4. od reportera do načelnice okruga, i to jednog od najvećih u Srbiji“ Aferim, Dragana, dobro si se unovčila.

  5. Od TUC-MUC izvestaca rts-a o komunalnim problemima do VODJE naprednjaka-NAPREDNO NEMA STA!!! Vazno je imati clansku kartu,moral je nebitan,kako za Draganicu tako i za Vesnicu Damjanic koja postade,preko noci,glavni ekonomski expert na Balkanu-cim se uclanila u sns…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.