Naprednjaci sinhronizovano „štite“ skupštine u gradovima širom Srbije

Ostavite komentar


  1. svaki kič je u svojoj suštini
    krvoločan!
    a njega je puna srbija
    već decenijama!

  2. Kao da oni čuvaju. Gde je njihova narodna milicija, valjda spremni za sutra
    Ko njima dozvoljava da se šeoure po tim zgradam Misle da je sve njihovo. Oni oteli vlast pa će sada i objekte. Videćemo

  3. Mnogi zaboravljaju da se pre 5 Oktobra protiv režima okrenula 1. Vojska. 2. Državna bezbednost. 3.Policija 4. MAFIJA

  4. Tako je tada u Kosovo pocelo, Srbi su se branili navodno od Albanaca, film ide dalje samo sto se sada Srbi brane od Srba, tipicno srpska propaganda.

  5. A sutra,13.4.2019 gde ce biti?Oni u skupstinama a milicija na ulici sa narodom,onim fasistickim.Pa lepo,narod ima puno prava da yahteva oslobodjenje institucija od huligana.
    Ludo da ludje ne moye da bude.Mislim da mu ni Erdogan zavidi na ovoj gluposti i ako je izgubio ali od naseg dobio cestitku.On uvek cestita gubitnicima-H.Klinton.

    1. Koji crni državni udar, dovoljno je da Vučiću stigne naredba iz Vašingtona da da ostavku.

        1. Pardon i od mene!
          Nije li Prvorodjeni pre nekoliko dana rekao da ce se kandidovati opet ako ga ZAMOLE da se kandiduje.. Prema tome: ako ga Tramp i ekipa ZAMOLE da se POVUCE.

  6. Vide se posledice strajka gladju kod gVesica.Dobro da strajk nije potrajao dva minuta ko zna kakvo bi mu se od nejela pomutila svest i sta bi mu se sve pricinilo.Sve za vodju.Iznogud sanja.

  7. Neverovatno! Ovakvo JEDNOUMLJE je, samo jednom, u svetu, zabeleženo,viđeno, u predratnoj, nemačkoj! „Nacionalsocijalistička nemačka radnička partija (NSDAP)“. Da ne pominjem, koliko način, manipulisanja i propaganda A.V. i SNS-a, podsećaju na pomenuto vreme i pomenutu partiju! Strašno!

  8. Opozicijo svaka vam cast ubediste i vladajucu strukturu da stvarno nevalhaju i oni krenuli u strajk sa vama. Zato Vucicu razmisli o trazenju opozicije da podneses ostavku jer to traze i vladajuce partije jer sto bi strajkovali kad su oni ti koji imaju vlast u rukama. Vucicu gotov si.

  9. Sta ce oni u Srarom Gradu, kad je to jedan od retkih bastiona slobode, simbol da Pinokio i nazadna horda tu nikada nece pobediti? A bolje da se sami zapitaju i pogledaju u ogledalo ko najvise rusi, ruzi i unistava zemlju? Pinokio je poceo da gubi tlo pod nogama, poceli su da donose sumanute odluke, a sa svakom pucanj sebi u noge.

  10. Cuvaju fotelje klima im se stolica uplasike se kukavice ,bolesni ovi ozbiljno treba da se pregledaju upravljaju drzavom pomazite doktori stranci ako nesmeju ovi nasi ukazite pomoc ovim bolesnicima,zatvorite pink,informer,hepi,srpso telegraf na pet dana da bih se doslo do neke istine hitno.

  11. U prvoj rečenici se każe (citiram) skoro sinhronixovano! Suštinska greška ili sarkazam? Nije skoro sinhronizovano nego je po najstrożijem naredjenju. Šta oni radu svojom propagandom je ponekad izazivalo podsmeh u svetu. Sada već to nije podsmeh nego je sażaljenje!

  12. Fašizam u svom izvornom obliku je na vlasti u Srbiji. Ovo što rade naprednjaci se davno radilo u jednoj nesrećnoj zemlji koja je postala sinonim za zlo u čitavom svetu. Hvala Bogu što smo mala država pa ovu našu nakaradnu i anticivilizacijsku političku filozofiju ne možemo „izvoziti“ u druge zemlje. Kada ovo kolektivno ludilo prođe i kada se naši zabludeli „napredni“ sunarodnici konačno osveste, tek tada će kod njih nastupiti stid i sram što su uopšte i dozvolili da jedna poražena politička organizacija iz devedesetih od njih napravi poslušne robote. Bez svesti i volje.

  13. Glupost. Pa zašto mi građani plaćamo porez od koga se plaća policija da uradi svoj posao? Nisam ni u jednoj stranci, ali ovo što naprednjaci rade, ignorišući sistem, jednako je Vulinovom štrajku glađu, a i postupcima nazovi opozicije. U pravnoj državi, a vlast tvrdi da imamo pravnu državu, zna se ko šta treba da radi. Manite se predstava spašavanja nacije namenjenih širokim i neukim narodnim masama.

  14. Ko hoce da kampuje u prostorijama jedinica lokalne samouprave, neka lepo zakupi te prostorije i plati zakup, a ne da se usetaju i otimaju silom javnu imovinu.

  15. Ovo sto radi SNS je nesto sto nigde u svetu nema ako su nesposobni onda neka predaju kljuceve skupstine i nek se gone sa vlasti cudno da nisu uneli i oruzije te tako da brane ono sto je narodno a ne njihovo ad ih vidim smucilo mi se ceo svet im se smeje glupanima

  16. tako ce vas oni braniti i kad bi se ratovali uvukli bi zadnjicu a narod napred na front sistem Milosevica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.