Narodna stranka: Lažno obećanje Vesića o rekonstrukciji pijace Kalenić 1Foto: Logo

Gradski odbor Narodne stranke Beograd saopštio je danas da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić obmanuo građane obećanjem da će sledeće godine za 12 miliona evra biti rekonstruisana pijaca Kalenić, pošto u investicionim planovima preduzeća „Gradske pijace“ takvi radovi za 2022. godinu nisu predviđeni.

„Naprotiv, rebalansom plana nabavke dobara, radova i usluga za ovu godinu, koji iznosi nešto više od 490 miliona dinara, nije predviđena izgradnja novih pijaca, niti rekonstrukcija postojećih, ali je zato predviđeno 17,5 miliona dinara za marketing putem televizijskih emisija, u kojima će Vesić davati nova obećanja“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je gradska vlast najavila i početak gradnje garaže ispod pijace, ali ta da stavka ne postoji u planu investicija „Parking servisa“.

„Vesić je svestan da je u slobodnom padu pred beogradske izbore, najavljene za april 2022. godine, i zato pokušava da građanima proda maglu lažnim obećanjima u pokušaju da izbegne neminovan poraz na izborima“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da su „Gradske pijace“ pod upravom nestručnih stranačkih kadrova SNS-a postale instrument u Vesićevim rukama, a da je rukovodstvo tog preduzeća za poslušnost nagrađeno mesečnim platama od 180.000 dinara.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.