Narodna stranka podnela prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog nenošenja maske

Ostavite komentar


    1. Sigurna sam da predsedniku Aleksandru Vučiću, to nije bilo ni na kraj pameti, nego jednostavno potreba da za trenutak skine masku.

    2. Omladinci su uradili ono što im je naređeno sa vrha, od predsednika stranke! Vidi se da predsednik masku nosi u rukama i da je privremeno skinuo!

    1. Ima li veceg ismevanja drzave Srbije od ovog vucicevog neprednjackog ponasanja. A, jos su smesniji ovi sto medju njegovim najvecim krivicnim delima prepoznaju jedino ne nosenje maske.

  1. kako da ne, to je njegova najveca greska. Sto ga ne jurite za otimacinu narodnih para za nabavku respiratora za tender za izgradnju kuca za migrante ? Za sve prekradje od Er Srbije, Telekoma, EPS-a , za Jovanjicu i Krusik ? Za optuzbe paora za otimacinu zemlje od strane njegovog brata? Da li cete da ga optuzite za lazne izbore i nezakonito stavljanje Srbije na listu za testiranje kineskih vakcina ? Da li cete zatititi ljude koji otvaraju najmorbidnijeg skandala otimanja i prodaje novorodjene dece ? Imate li vise pameti sram vas bilo i proklete vam duse dabogda ! Izvolite administratori cenzurisite jer vi sluzite svom narodu.

  2. Vi necete da ga tuzite sto je komandovao laznim izvestajima o preminulima od korone za vreme njegovih laznih izbora oi cemu ga je ofirao epidemiolog dr Kon ? Da li se vi to igrate opozicije i zezate sa ovim narodom ?

  3. Si-En-En je prekinula redovno emitovanje, da bi objavila ovo kao udarnu vest.

  4. Sada mi jesno zašto Jeremić nosi naočare. Mora da ih je skinuo u trenutku kada je krojio svoj pakleno smešan plan da prijavi Vučića.

  5. Sve se mislim da se svako od nas drži mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv korona virusa.

  6. Mere su tu i da se krše, a siguran sam da to Vučiću nije bilo ni na kraj pameti, nego jednostavno potreba da za trenutak skine masku.

  7. I ova slika sama po sebi pokazujew da se i članovi Narodne stranke ne drže propisa, koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv korona virusa

    1. Trebalo je da provere dali je na ulazu fakulteta to obaveza ili ne.Prijava je falš.

  8. Dokon pop i jariće krsti pa tako i Jeremić. Ništa se pametnije nije moglo očekivati od njega.

  9. Skinuo covek na trenutak masku, vrlo vazno.
    Dal je moguće da nemate cime pametnijem u zivotu da se bavite nego dal je predsednik nosio masku?

  10. Jeremiću, šta bi sa tvojim planovima za menjanje sveta?Sada ti je jedna maska glavna preokupacija

    1. Kad god izvisi na svim frontovima u njemu se probudi lazni patriotizamJeremic je ispricana prica

  11. Omladino za pocetak morate da budete dobro obavesteni pre nego sto poslusate naređena lidera Narodne stranke. I vrapci na grani znaju da studenti, djaci mogu da skinu masku kada sede u klupi i ne govore.

  12. Covek je sigurno na trenutak skinuo masku. Naravno, uvek postoje dusebriznici koji jedva cekaju da uhvate trenutak i brze bolje pljuju i likuju.

  13. Nosio je masku, na momenat je skinuo, verovatno dok je pricao, davao izjavu… Samo da svi budemo savesni kada nas stigne treci talas.

  14. Ovaj da ima obraza povukao bi se iz politike jos 2010. godine kad je izblamirao Srbiju pred celim svetom.

  15. I kao i obicno opet novinari bi uradili sve pa cak i ovako nesto samo da bi dosli do dobre price.Sramota.A sto ga niste slikali dok je imao masku?

  16. Ovo da nije tužno bilo bi smešno, pošto nemate ništa drugo, vi ste se uhvatili kao pijan plota. Mere su tu i da se krše, a siguran sam da to Aleksandru Vučić nije bilo ni na kraj pameti, nego jednostavno potreba da za trenutak skine masku.

  17. Po ostalim slikama tog dana predsednik je imao masku, a očigledno je da je tada skinuo masku zbog slikanja.

  18. Svi mi znamo da moramo sacuvati jedni druge.Niko ne bi doveo u opasnost ljude pogotovo omladinu a kamoli predsednik.Covek koji je mudar i pametan.

  19. Svi mi spustimo masku po nekad, tako i predsednik, po nekad kada daje izjave. To nije za osuđivanje.

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 8

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.