Narodna stranka: Ponoš napustio stranku 1Zdravko Ponoš, foto: J. P.

Narodna stranka saopštila je da je Zdravko Ponoš, predsednički kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ čiji je Narodna stranka deo,  danas istupio iz te stranke.

„Zdravko Ponoš, čiju je kandidaturu za predsednika Srbije podržala Narodna stranka, danas nas je obavestio o istupanju iz Narodne stranke“, navodi se u saopštenju.

Kako su oni naveli, Ponoš je Narodnoj stranci poslao imejl u kojem je napisao: „Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da istupam iz Narodne stranke”.

Narodna stranka prosledila je medijima „skrinšot“ tog mejla uz obaveštenje o istupanju Ponoša.

„Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio i želimo mu sreću u budućem političkom delovanju“, zaključuje se u saopštenju Narodne stranke.

Podsećamo, Zdravko Ponoš je kandidovan za predsednika Srbije kao član Narodne stranke, a pre toga je bio i potpredsednik Narodne stranke ali je neposredno pre dogovora o njegovoj kandidaturi na izborima za predsednika Srbije došlo do nesuglasica koje su prekinute kada je na stranačkim izborima Ponoš odlučio da se neće kandidovati ponovo za funkciju u NS, ostao samo član, i rekao da „ne želi da cepa stranku pred izbore“ svojim istupanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari