Narodna stranka: Vučić objavljuje presude pre nego što ih dobiju stranke u postupku

Ostavite komentar


  1. Kako vas nije sramota da objavljuejte ovo i branite silovatelja! Gde će vam duša za ovakvo nipodištavanje ženske patnje i užasa koje su pretrpele? Užas! Sramota, u Evropi bi ste morali da povučete članak i da s eizvinete za ovo!

    1. Gospodjo, pobrkali ste Aleksice. Ovo, srecom, nije taj Aleksic na koga Vi mislite. Ili, sto bi Sojic rekao, polako sa komentari.

  2. E, Boroviću, Borovoviću… Ti kao advokat bi trebalo da znaš, da onaj ko je siguran u sebe, i siguran da nije kriv, može i sa sigurnošću da kaže kakva će presuda biti. U ostalom, Boroviću, i ti znaš da je Aleksić lažov, ali da moraš da ga braniš.

  3. Svaki dan se u sudovima u Stradiji dešavaju „jazavci pred sudom“ jer udruženi advokati i „pravosuđe“ se javno došatavaju na suđenjima, a sudije unapred opominju okrivljene, tužene da ne pokušavaju da dokažu nevinost jer će im to povećati troškove postupka. Da se izvrši test sa „skrivenom kamerom“ u sudovima, većina sudija ne da bi dobili otkaz, nego bi završili u zatovoru u pravnoj državi

  4. Sudstvo nije da bi se stranke prepucavale nego da bi se zaista utvrdilo da li je neko kriv ili nije kriv. Ovo što se danas dešava u medijima su stranačka prepucavanja. Ne možete nevinog čoveka na silu Boga optužiti da je kriv. Aleksić mora da plati štetu Andreju Vučiću u iznosu od 300000 dinara.

  5. Objavljivanjem presude pre nego sto ih dobiju obe strane u sporu, Predsednik Aleksandar Vucic je narusio princip podele vlasti, umesao se u rad suda i autoritetom predsedmickr funkcije indirektko vrsi pritisak na dalji proces sudjenja. To je krsenje Ustava Srbije, i zna se sta sledi za takvo postupanje. Ako ne zna nek pita Vojislava Seselja, koji je sa svojim
    radikalima ranije inicirao smenu nekadasnjeg Predsednika SRJ Dobrice Cosica zbog nepostovanja Ustava.

  6. Koliko znam za laznu optuzbu Vucicevaca Vucevic je trebalo da odgovara, ali sada se taj nemesten odgovor suda koristi za hajku. Gde je tu nezavisnost sudstva i tuzilastva?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.