Natalija Stojmenović: Kampanja od vrata do vrata je uspešna 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Do sada sprovedena kampanja od vrata do vrata iz ugla koordinatorke akcije i kandidatkinje liste Srbija protiv nasilja za Beograd Natalije Stojmenović je uspešna.

Natalija Stojmenović kaže za Danas da dosadašnju kampanju od vrata do vrata koju su sproveli na teritoriji Beograda na opštinama Vračar, Novi Beograd i Zemun ocenjuje kao uspešnu.

Do sada u sklopu ove kampanje pokucali su na preko 5000 vrata na teritoriji Beograda. Stojmenović kaže da joj je opšti utisak pozitivan i da je raspoloženje i interesovanje građana iskazano za ove izbore nešto što nije imala priliku da vidi do sada i da joj to pokazuje da je u Beogradu promena već počela.

Budući da je cilj kampanje bio da u neposrednoj komunikaciji sa građanima saznaju koji su to glavni problemi koje muče Beograđane, Stojmenović kaže da se problemi koje su naveli građani, poklapaju sa problemima na koje se koalicije Srbija protiv nasilja osvrće u svojoj predizbornoj kampanji.

Među najčešće navedenim problemima, su povezanost aktuelne gradske vlasti sa kriminalom i korupcijom, zagađenost vazduha, trenutno stanje u kom se nalaze domovi zdravlja i problem gradskog prevoza.

Kako je rekla, koalicija već ima plan kako bi rešila ove goruće probleme.

Stojmenović navodi da če ova kampajna nastaviti da se razvija i da će svake nedelje obilaziti beogradske opštine kako bi oformili potpunu sliku.

Natalija Stojmenović: Kampanja od vrata do vrata je uspešna 2
Foto: Promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari