NATO: Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona

Ostavite komentar


  1. Kad su poceli ovi skolovani da se pitaju otisli su i Srbi i Srbija u tri lepe..

  2. Nasa medijska slika postaje kao Americka,Ili potpuno za ili potpuno protiv…niko ne filtrira po tome koliko je sta istina i koliko je sta ispravno i casno. Sve se boji u boju koja odgovara datoj strani ili u boju koja podriva suparnike. Niko ne radi u korist obicnog gradjanina ove zemlje.

  3. Oni su vaš proizvod, poslali ste naoružane specijalce na goloruk narod, NATO tako radi svuda po svetu, savremeni pljačkaši….

  4. Licemeri! Da li se zakon tako sprovodi i u Britaniji- šok bombama i pucanjem u leđa?!

  5. Pa ne jure se cokoladice i papirne maramice sa dugim cevima po stanovima i kucama, to resavaju carinici na prelazima i komunalna policija na ulici – kakav cinizam NATO okupatora

  6. Kosovo sprovodi zakoe a u Srbiji cveta kriminal Vucic u medima brani kriminalce poput Kuluvije kaze samo tona marihuane a Vulin kaze hapsicemo za 5 grama e to je Srbija koja zivi u Vucicevom zlatnom dobu.

  7. Bruka i sramota, ali obzirom da su im oni dali naoružanje i municiju i ne čudi.
    Oni kao da nisu čitali ni rezoluciju 1244 ni Briselski Sporazum. Očigledno je da se prave blesavi, na žalost po sve, kao i krajem 90-ih!

  8. Konacno dokle ce to trajati 20 godina se ne place ne struja ne Voda ne smece, dobivaju socijalu iz fonda kosova,,kosovo ne priznaju kao svoju drzavu ,a kad is pitas Dali bi ziveli u srbiju ,kazu da newbie mentality zivot kosova za srbiju..

  9. Nemogu da shvatim vas koji (i kada nas napadaju) nemate nista drugo osim da pljujete po vucica.I kada bi nam ubijali narod dole na kosovu,vi beste se i tada kacili samo na vucica i gledali da njega (a samim tim)i srbiju okrivite….gde bre odoste bog vas je..

  10. Sve u skladu sa nekakvim „zakonom“? Ako su ušli na sever, onda i mi treba da udjemo na sever? Ako se ne varam, isto po zakonu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.