Vučić odgovorio generalnom sekretaru NATO: Naša stvar je gde ćemo da raspoređujemo svoju vojsku, zapad zanima samo Banjska

Ostavite komentar


  1. Koliko je Srba napustilp KiM, to nam predsednik nije rekao? Ko je odlučio da Srbi napuste sve institucije u toj nasoj pokrajini, ko je doveo ljude na kontramiting u Beograd, kada su prištinske vlasti upale u opštine sa srpskom većinom, kome je palo napamet da napadne pripadnike KFOR-a, jedinog garanta (kakvog takvog) bezbednosti Srba? Ko je stvarno odgovoran za Banjsku?
    O Kurtijevoj politici znamo sve i neizdrživoj situaciji za Srbe, o dvoličnosti međunarodne zajednice takođe znamo sve, ali ko je odgovoran za pitanja koja sam postavio sebi i svim zabrinutim ljudima u Srbiji?

  2. Baš mu je odbusio…a posle ministar odbrane i američki ambasador u Srbiji, helihopterom obilaze položaje vojske, da se američki ambasador uveri da se vojska Srbije dovoljno povukla sa kosovske granice

  3. I on je šahista??? Pa on ne ume da razmišlja ni jedan potez u napred a kamoli da ima neku strategiju. Boga moli za još jedan mandat.

  4. Brate ,vrati se u Čipuljićepa pricaj sta ti je volja ostavi ovaj miroljubivi narod na miru,prestani da svojataš narod.

  5. Kao i obicno, Vucicevi nastupi su nekakva kombinacija Seselja i Mila Djukanovica. Prvo krene Seseljevim tonom ‘necemo dati ni jedan pedalj srpske zemlje’, da bi se potom odmah nadovezao u stilu Djukanovica ‘ali mi ostajemo posveceni EU i NATO integracijama’. Takva demagogija nazalost odlicno prolazi kod biraca.

  6. Zasto izmisljavaju tog zlocina sto nije od naroda nego onih samih oni su tog zlocina dozboljavali i to illegalne kurtijeve i njegove zlocine da siom radi i zlo silom cini narodu i deci da baca bombe i da pali kuce koga krive sto su sami krivi u svemu nije Banjska niti su narod to je pravo naroda da se od silnog zla zlocine i raznih lazi brane nije nikakav zlocin nego pravo naroda i u svojoj zemlji brane od raznih lazi izmisljenih lazi sto se godinama raznih izmisljavaju koja sramota !!!

  7. Zasto bi kosovari glasali 17 decembra u Srbiji, kakve veze oni imaju sa nama, oni nisu drzavljani Srbije?

  8. Stoltenberg mora da naredi KFOR-u da pojača zaštitu Srba na KiM i spreči Kurtijev teror nad Srbima koji je prevazišao sve granice!

  9. Sta sprece sto nista se ne vidi godinama niti lazi svih tih godina zar se ne vidi sta sprece nego zlocine silom dozvoljavaju protiv naroda i jos i protiv dece neka vise silom ne provociraju narod u svojoj zemlji jer imaju to pravo da brane svoju zemlju svojih prava i svog naroda to pravo niko nema da spreci trebali zla i lazi Sto silom cine ne naroda od svojih prava niti zemlje dosta bilo svega i svakih lazi svih tih godina niko nema pravo da radi i zeli u tudjim zemljama svega sta god zeli i to po zemlji gde to ima svega je zlocinom zla lazi illegalno svega prekrsenog zlocine i lazi na gomili imaju gde to ima !!!

  10. ZSO je obaveza iz briselskog sporazuma sto treba da se formira ne da izmisljaju lazi 11 godina i da silom rade sta god zele sto nemaju nikakvo pravo gde to ima nemaju nikakvog prava da silom sebi daju za nikakvih prava u tudjoj zemlji niti da odluce niti da narede to nikuda nema i ZSO jeste dogovoreno i potpisano jeste obaveza da se formira ne da se laze i da silom rade sta god zele to nikuda ne postoji to je zlocin zla lazi i uz briselskog sporazuma gde to ima to pravo nemaju !!!

  11. “ sve ću završiti, šta tražite vrli moj prijatelju, a mogu li sad malo da se určim za unutrašnje potrebe “ ….ono, idu izbori, razumite me…pih , nesrećo !!!!

  12. Situacija je sledeća. Kosovo je odavno predato a ovo su samo završni činove predstave koja se završava u proleće 2024.g. Vidite, kada je neko toliko duboko u kriminalu, kao naš predsednik i ekipa na vlasti, stranim službama nije nikakav problem da prikupe gomila dokaza za to. Onda se ti dokazi koriste za ucenjivanje i što je dokaza više ucenjivački potencijal je veći. Tako imamo situaciju da pred našom javnošću Vučić izigrava velikog srbina, pred zapadnim izaslanicima je manji od makovog zrna i gura Kosovo ka nezavisnosti a za to vreme pelješi budžet Srbije. Ta idila će trajati dokle god bude bio poslušan i za zapad će Srbija biti demokratska zemlja. Sa druge strane, realno, on se, zajedno SNSom, može staviti rame uz rame sa kolektivnim zapadom i proglasiti neprijeteljem ove zemlje i izdajnikom broj 1.

  13. Servilan kao i uvek pred gazdama koji
    su ga i doveli na vlast a onda, „fol oštar“ prema Stoltenbergu(za publik
    kum) ,rasporedjujem vojsku gde je me
    ni volja.Kao šatro ,odbrusio mu.Ccccc.

  14. neće moći da glasaju – shvatili su , a to je i faraonu jasno, da ih je Vučić prodao . Kao takvi su „svevišnjem“ nepoželjni da glasaju, jer bi bili protiv njega. Zato će mu Kurti pomoći da im to onemogući. Pa i on je Kurtiju pomogao da zaokruži „državu“!!!!

  15. @Boža
    Ne laži. Rusima jedino odgovara metež na Kosovu, ili se praviš lud i za sve kriviš Zapad. Takođe Rusi odavno imaju pik na Jevreje, kao i Hitler svojevremeno. Prodaj tu tvoju neonaci rusku politiku negde drugde.

  16. Sam si potpisao granicu sa Kosovom vucicu ! Znas dokle mozes sa svojom vojskom. Ni korak dalje. To ti treba za unutrasnju politiku. Da pisnes vise ne smijes. Samo pored tvojih biraca. Toliko o tvom obrazu. Osramotio si srbiju. Tu srbiju koju ti krijes iza !

  17. Pitam se,kakva je to drzava Srbija,ako joj zdravstvene ustanove ne funkcionisu?Zar nema Neuropsihijatrije u zemlji,a ako ima onda je ovaj pajac zreo za terapiju.Ne mogu da se nacudim sta on sve lupeta i laze,a nazalost jos ima onih koji mu veruju i glasaju za njega.
    Ako zelite da budete „svoji ljudi“,da sami odlucujete o svojoj buducnosti,onda uzmite Zakon u svoje ruke i glasajte za one koji vam nece uskratiti ljudska i gradjanska prava.Vi,narod to definitivno zasluzuje,a ove ulicare i kriminalce koji su se obogatili na racun vas,na sigurno mesto gde pripadaju.

  18. Pa nije baš sve tako predsedniče, Vi kažete „prajda neće biti, moja je odluka“…, onda Hil kaže da će biti, i bude.
    Pošaljete vojsku da se provoza jugom srbije, parkiraju se na 50-km od granice sa KiM i gle čuda, sutra dan zazvoni telefon, sa druge strane again Hil. Pogodićete, vojska se pakuje i u rikverc.

  19. Pa sta se cudis Predsednice, Banjska je bitna, teror i nasilje mora prestati, teroristi moraju pred zakon, Predsednice a ti znas dobro gde su granice Srbije sa Republikom Kosovo ne muljaj ne lazi i ne huskaj narod na rat, deca sve to gledaju……odlazi dok mozes

  20. Vučić bio Miloševićev ministar i njegova vlada ratovala sa Albancima, zato su poslali snage NATO i mogli su nas pregaziti da su hteli. Sad priča priču o napadima na Srbe, a to je već vekovna netrpeljivost. Umesto da gradi bolje odnose, ne samo sa njima, on radikalski progovara svuda.

  21. Propaganda za prigupe i pokvarene glasače SNS

    Sigurno mu je rekao nasamo,slušaj Jens,ja ću malo da budem kao oštar danas, znaš da idu izbori a ova moja stoka je gladna napaljujućih izjava protiv zapada.

  22. Зипа малог Перице! Ми да распоређујемо где хоћемо, а са друге стране црте њихова, НАТО војска!? Па, као нема везе?…
    Видим да ће да нам прошире „копнену зону безбедности“ на 50 км, да л’ с’ бомбардовањем, да л’ без бомбардовања…

  23. Jedino je ruski ambasador obisao i,valjda, kontrolisao raspored nasih snaga na granici sa Kosovom,to je Vucic zaboravio.

  24. Jeli Stoltenberg dosao u BG da nam kaze gde Srbija moze ili nemoze da rasporedi vojsku. U njegovom govoru ga i ne interesuju Srbi i njihove muke na Kosovu vec da nam sudi o onom dogadaju sa Nato vojnicima i alb.policijom a maltetriranje i pucanje na srpsku decu za njega nije vazno. Jens Napisi Strategiju kakvu odgovornost ustvari Nato ima na Kosovu. A plakao si kad su bombardovali Srbiju.

  25. Vučić odgovorio generalnom sekretaru NATO: Naša stvar je gde ćemo da raspoređujemo svoju vojsku.
    Vučiću, zna se dobro gde bi ti rasporedio svoju vojsku, ali tamo je KFOR (NATO),

  26. Pa kada je ovaj otišao iz zgrade, onda su ga snimali kako priča o našim stvarima i vojsci, kakav reklamni trik pa nisu svi majmuni

  27. Много смо јаки.Све смо средили.Све можемо.Остало је само да се хвалимо, тешимо и обмањујемо.Више не верујемо ником па и себи.Уватили смо сами себе где лажемо.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 9

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.