„Naziv ‘Srbija protiv nasilja’ je licemerno do beskraja“: Vučić najavio da će izbore rapisati u sredu ili četvrtak, govorio i o izbornim listama

Ostavite komentar


  1. u kariranom sakou i dalje ima neke ideje ili one naviru iz trenutne inspiracije savetnikaU proteklih 10 godina nikad nije bila takva eksplozija nasilja,korupcije,nekulture i ubrzanog iseljavanja naroda iz Srbije koja jos nema svoje granice.Ovakvi infantilni ispadi predsednika-namesnika ne vode nikuda,ali mogu dovesti do hapsenja,procesuiranja i lustracije vrlo uskoro.

  2. Opet Djilas,a ne pominjete 24 sporne privatizacije na kojima ste dobili izbore,Abolirali ste Stanka Subotica Kertesa,Karica,i mnoge druge druge koji vas danas podržavaju i u vašoj su stranci. Cik objavite komentar

  3. „Zamislite da se vrate oni koji bi nas vratili u ono sto je bilo u njihovo vreme“.Predsednice,ima nesto gore od toga,zamislite da ponovo ostanu na vlasti oni koji bi da nas vrate u devedesete,kada su i tada bili na vlasti.

  4. Da li uopšte ume da kaže bilo šta a da ne pomene vlast od pre 11 gidina i optuži je za sve. Zašto ne spominje da su svi tajkuni kojima je pretio hapšenjem još uvek na slobodi. Ne pominje afere Krušik, Diljevac, Jovanjicu, privatizacije koje su sporne, ne raspisivanje tendera nego direktne pogodbe za sve gradnje i još uslove proglašavali državnom tajnom. Zašto ne objasni zašto nije održao obećanja o izgradnji vodovoda i kanalizacije u mnogim gradovima i opštinama još pre mnogo godina. Zašto ne objasni kako mu je to Šreder postao lik koji bi razgovore sa njim sa ponosom pokazivao svojoj deci? Kao mu je to Murat bio vladar a ne ovi naši šalabajzeri koji su ga ubili. Kako to da smo sa preko 35 milijardi €, finansijsku jaki i stabilni a sa, 15 milijardi koliko je dug iznosio kada je došao na vlast smo bili pred bankrotom. Zbog čega je KiM poklonio Šiptarima EP, Gazivode, policiju i zašto je Srpskoj listi nalagao da budu u vlasti i vladi Tačija i vladi Haradinaja i

  5. И овог пут вучић показује своје лицемерје и да није председник србије. Да је председник, он се не би овако понашао и био би председник свих грађана.

  6. Bravo za opoziciju koja se udruzuje,i levo i desno.Ja cu levo,al razumem i one koje ce desno.Samo ne rszumem one koji ce za AV,osim ako nemaju debelu licnu korist.Onda ako

  7. Kad jednom ovaj nesoj i necovek ode sa vlasti postace parametar najgorih osobina coveka, nesto kao model za merenje -rdjav, los, pokvaren, Aco Srbin

  8. БИТАНГО,ослободи медије и видећеш колико те народ воли.Захваљујући ГЕБЕЛСУ и немачки народ је волео Хитлера,а ти имаш више од 10 Гебелса и народ нема појма које си зло,али ништа није вечно па ни твоје лажи.

  9. Eeeeeej,čoveče dokle više igranjem mozgova ovog napaćenog naroda,deset godina pričaš isto da si mislio o Srbiji ne bi predao KiM u ruke separatistima,muka mi je ovo nema smisla.Amin.

  10. Licemeran mu naziv opozicije! Oni izazivaju nasilje? Predsednik izaziva nasilje nad Ustavom, pre svega, a ima još mnogo toga.
    Njihov naziv „Srbija ne sme da stane“ je Đinđićeva rečenica. Lopovi ostaju lopovi.

  11. Vučić ne zna, ili je licemer, da je uzeo slogan Zorana Đinđića, čije je ubistvo proslavio, po sopstvenom priznanju.
    To smeta Udruženoj opoziciji “ Srbija protiv nasilja“, jer je većina stranaka te opozicione liste poštovala pokojnog Đinđića, a on uzima njegov slogan, a kritikuje taj period.
    Ako su Radoičić i Belivuk bili istaknuti članovi njegove stranke, koga on može kritikovati za poziv na nasilje?

  12. Šta njega briga za tuđi naziv? Zašto opet pominje Đilasa kada nisu uspeli 11 godina da dokažu da je njegova imovina nelegalno stečena? Zašto on mora u sve da se meša. Kao radoznali komšija koji mora sve da zna i onda još prepričava okolo.

  13. Ovaj čovek nije predsednik Srbije, on je predsednik SNS-a iako je dao ostavku na tu funkciju. Nije ga sramota bar malo?

  14. Kako je krenuo da otuđuje nacionalne resurse strancima i domaćim korumpiranim tajkunima, istinitije bi bilo reći da“Srbija ne sme nestatiti“.

  15. Upropastili sve,doveli državu do spahiluka,još bi 100 godina da vladaju bilo bi im malo.
    100,000 ljudi napustilo Srbiju od vaše pameti još njihove obilaske roditelja prikazujete kao turizam….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.