Ne davimo Beograd: Nema razgovora sa vlastima dok traje nasilje

Ostavite komentar


  1. Svi problemi se rešavaju na izborima, narod će doneti konačnu odluku!

  2. Ako ovo nije dokaz da imamo bolesnog huligana na vlasti koji je izgubio razum i ako batinanje protestanta nije dovoljan motiv da narod masovno blokira predsedika i spreči ga da nastavi da teroriše i pljačka narod, onda svi trebamo da stanemo u red kako bismo poljubili guzicu bolesnom vučiću i tako mu pokazali da može da radi sa nama šta god želi. Uskoro i da nam vadi organe, i tu malo da zaradi.
    Strašno je što je i diktatoru jasno da nije normalan i želi da povede narod u sukobe da bi zadovoljio svoju potrebu da uništi sve oko sebe ! Više mu ni pare koje je opljačkao, niti moć koju ima nad zarobljenim institucijama države ne znače ništa, LUDAK želi da vidi krvoproliće !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.