Nebojša Krstić nezadovoljan kako je vođen intervju sa predsednikom Vučićem na RTS-u

Ostavite komentar


  1. Slika i prilika našeg „novinarstva“ je „Politika“: spala je na filijalu službenog lista Kremlja i – polupismenu – propaganda-mašinu za radikalno naZadne nacionalsocijaliste, koji su očigledno i sami pod kontrolom istog. A uvek isti botovi pišu uvek iste ravnozemljaške „komentare“ koji se bez problema objavljuju (redakcija izričito odbija da definiše kriterijume), dok se pitanja i kritika brutalno blokiraju. Kritička pitanja na adresu vlasti ne postoje, zato se posebnim prilogom izveštava i da je Predsednik poleteo za Brisel i da je sleteo i da je stigao u hotel, kao i svaka od svečanih najava otvaranja najnovije od sedamnaest deonica neke tamo deonice nekoga puta… I fabrike se po pravilu otvaraju bar dva puta sa predsednikom i sa (hronično šokiranom) predsednicom vlade, koja kako – ozbiljno – reče, citat „beskrajno veruje u mudrost predsednika Vučića“….

  2. E moj Krstiću preletačeviću Sputnik je za tebe Enciklopedija, koju ne možeš dostići da promeniš još deset stranaka.

  3. A da li je iko uspeo da sa Vucicem napravi intervju? Svaki „intervju“ je njegov monolog ili monodrama, novinari i voditelji imaju ulogu kartonskih figura, eventualno citaca unapred utvrdjenih „pitanja“ (zato sto bi na N1 ili Nova voditelji postavljali prava pitanja, Vucic se nikada nece ususditi da se pojavi na ovim televizijama)

  4. Е, нека је нађен кривац. Браво! Криви су новинари, сниматељи, чистачице, гледаоци, народ. Сви су криви за све – сем председника, премијерке, владе, министара и снс машинерије на челу са велеумним и препоштеним Крстићем.

  5. Крстић маркетиншки стручњак!?
    Па он није стручан ни за оно што је студирао, камо ли за маркетинг.

  6. Uvek su mi interesantni oni, nazovi strucnjaci i analiticari, koji ospu paljbu na one koji ne misle kao oni. Znači oni mogu da budu opredeljeni prema zalasku Sun ca , jer to je demokratski, a oni drugi ne mogu i ne smeju da budu okrenuti prema izlasku Sunca. Zaista , školski primer demokrstske diktature kvazi analiticara.

  7. Šta je nesrećni novinar mogao da izvuče više, od zblanutog i zanemelog, neobaveštenog čoveka.

  8. Stvarno su smesni komentari da vucic ne sme na n1 ili novu. Da se boji pitanja njihovih novinara. Ma dajte, sto bi se bojao, nije on dete. Rekao je, ne jednom, da nece i iz kojih razloga nece. Ima svoje razloge. Mi imamo svoje razloge zasto ne podrzavamo vucica i to iznesemo. Usput trazimo da se nas stav objavi i postuje. Toliko, taj minimum, mozemo dati i vucicu

  9. Najbolje da sam Krstić intervjuiše zblanutog predsednika – da se siti narazgovaraju, a narod da se krsti !!!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost 10

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Kamenici da cilj Pravilnika Centralne banke Kosova (CBK) o gotovinskom plaćanju nije kažnjavanje, već zakonitost i transparentnost pri korišćenju novčanih sredstava.Od ponedeljka, 13. maja evro je jedina valuta za transakcije na Kosovu, a za one koji koriste dinar predviđene su kaznene mere.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.