Nebojša Krstić zabrinut zbog teksta novinara Bavirina o Vučiću: Ruska staljinistička pretnja 1Foto: FoNet/ Aleksandar Mijailović

Marketinški stručnjak, tviter aktivista i čest gost-analitičar na režimskim televizijama Nebojša Kristić izrazio je na Tviteru zabrinutost zbog teksta ruskog novinara o Aleksandru Vučiću koji su juče preneli gotovo svi glavni mediji u Srbiji, ocenjujući ga kao „staljinističku pretnju u najavi“.

Tekst koji je pisao Dmitri Bavirin za RIA Novosti čita se kao pohvala Vučića, što on svakako jeste, ali samo u jednom lejeru. U drugom, to je pretnja. Autor podrazumeva da je Vučićev posao, pored odbrane Srbije, odbrana interesa Rusije. A nije mu to posao, naveo je Nebojša Krstić na početku svog niza na Tviteru o o pomenutom tekstu.

Dalje, autor hvali Vučića što nije uvođenjem sankcija izvršio izdaju. To je srebrni metak za ovdašnju vampirologiju Putinovih korisnih idiota, ali je staljinistička pretnja u najavi, kaže zatim Krstić i nastavlja:

Ono najgore je u poslednjij rečenic: „ostavite za sada grehove (Vučićeve) po strani i cenite lepotu igre“. Za sada? Rusi će da cene grehove? Ili njihova menažerija domačih vagnerovaca? I za sada kneka to ostave?

Vrlo zabrinjavajuće poruke, zaključuje Krstić na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari