Negativna kampanja u Srbiji protiv lidera crnogorske opozicije

Zašto je deo srpske javnosti nezadovoljan sporazumom predstavnika buduće vlasti u Podgorici?

Ostavite komentar


  1. Pravi ljudi na pravom mestu i u pravo vreme. Sto se to nekome ne svidja, nije problem ovih ljudi.

  2. Interesantno je da su na istoj strani botovi SNS -a i S.Biserko i njena svita tj.potpisnici peticije 88.Prvi zato što zaboga ostaje priznanje KiM(kao da je to najvažnije),a drugi zato što im ode don Milo miljenik“demokratije“.Igre Bez granica počinju:)Molim vas objavite komentar. Hvala!

  3. Iz Crne Gore sam. Nijesam ove glasao. I ponovo ne bih. Nešto se iza brda valja. Ipak… to je sramno od srpskih medija. Što ih je briga za vlast u nekoj drugoj državi. Mi u Crnoj Gorri smo glasali. Ko za koga… I ovi su sada vlast. I dok su vlast, do sljedećih izbora… ne dirajte ih. Nemate pravo. Ne vladaju u vašoj državi. Ne tiče vas se…

    1. Je li se ovo isto odnosi i na medije u Sarajevu,Prištini,Zagrebu,Tirani? Njih ne prozivaš aa Faruk!

    1. E, sad pogledaj šta je „objektivni“ Danas pisao prošle nedelje, pa ćeš da vidiš koliko su kontradiktorni sa svojim tekstovima. Svako sebe naziva nezavisnim, a zaboravio šta mu je rečeno-naredjeno, da objavi pre nedelju dana, pa to bi i dete upamtilo, ali „nezavisni“ Danas i Ne1 moraju da se prave blesavi, a možda… i ne.

  4. Počele su mutne radnje opozicije sa nameštenim analizama kako bi ubedili nekoga da Srbija ne poštuje izbornu volju građana Crne Gore. Možda im propada letovanje u sezoni 2021 na Crnogorskom primorju što im je obećao don Milo.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.