Negatori genocida nisu dobrodošli u Potočare

Sagovornici Danasa iz Srebrenice i Beograda o tome zbog čega državni vrh Srbije ne treba da prisustvuje obeležavanju godišnjice 11. jula

Ostavite komentar


  1. Iskreno mi je zao svakog coveka koji je stradao u Srebrenici ali mi je zao i Srpskih zrtava, kojih ima sirom bivse Jugoslaviji i niko ih ne spominje!

    1. Bez priznavanja svih žrtava nema pomirenja svih sa svima. Istina i samo istina, pa makar se i nebo srušilo, može osloboditi sve autohtone balkanske narode i svi svoji na svome. Vekovno versko, nacionalno i političko trvenje se završava kada svi narodi budu deo EU. Konačno!

    2. I ne treba ih spominjati, osim retkih slucajeva, jer su bili agresori. Dzelat i zrva se ne mogu izjednaciti.

  2. Ako smo saglasni da se treba pokloniti žrtvama, gde ste u Bratuncu, ove godine, Durakoviću ? I svih prethodnih godina. Tamo se žali za 3500 stradalih Srba. Jel to dovoljan broj ili nije da se neko sa vaše strane pokloni tim stradalim ljudima? I, koliko ima od Srebrenice do Bratunca, Durakoviću?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.