Da li se u 2020. mogu očekivati nove redovne demonstracije širom Srbije?

Nema plana, ljudi sami obnavljaju okupljanja

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Samo da podsetim, u Kragujevcu je skup ponovo zakazan za subotu u 18h kod gimnazije.

    1. Dokle vise sa tim protestima.Zar ne vidite da kod naroda ne prolazi.Imali ste sansu,prokockali .Ocito da ne prihvatate realnost.Postujte volju vecine,osnovno pravilo demokratije.

  2. Mogu se ocekivati i bice ih jos vise. Ova vlast nema mere ni granice. Narodu je preko glave idiotluka, kradje, lazi, prepotentnosti i bahatosti vlastodrzaca.

  3. Nema vise takve liderke kao Jelene Anasonovic. A ovim picipevcima, sujetnim je krivo sto im je sve skresala u brk.

  4. Dragi moji penzeioneri uzmite u ruke Danas pa malo Nin pa malo gledajte N1 pa da vidis kako se stvari menjaju a ne samo rts i pink otrovali su vas neverujte im nikada jer sa proesecnom penzijom od 23 hiljade djabe im autoputevi to je sve izgrdjeno od kredite koji vasi unuci i praounuci nece vratiti dug je oko 48 milijardi dolara i zato pamet u glavu a ovi botovi prodate duse za sitne pare lako se kupuju za bajat sendvicć

    1. naviklo se to na dnevnikocilin i erteesin još iz slobinog vremena a sada su im dodali još pinkocilin i sarapesin : ) .

  5. Nema ništa od takvih demostracija to je čista laž. Narod podržava prave ljude a ne protestante.

  6. Sada će lepše vreme, pa je zdravo šetati. Živi i zdravi vi nama bili šetači bez cilja !

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest 7

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest

Bolje ikad nego nikad – dobro da se Incko setio toga. Nadam se da je nešto i preduzeo, da je obavestio one koga su poslali tamo da predstavlja međunarodnu zajednicu, jer takva vrsta papira i inicijative zasluživala je barem njegov pokušaj da zakaže Veće za implementaciju mira – ocenjuje Dušan Janjić, osnivač Foruma za etničke odnose, koji komentariše izjavu bivšeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, koji je kazao da “non-pejper”, to jest nezvanični diplomatski dokument koji se tiče promene granica na Zapadnom Balkanu po etničkom ključu, stoji u njegovoj fioci već četiri godine.

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.