Nemačka štampa o protestima: U Srbiji nema sadržinske alternative

Ostavite komentar


  1. To da u Srbiji nema sadržinske (kakva reč!) alternative i da obrazovani okreću leđa Balkanu je uzajamno povezano, a takođe je povezano i sa željama i nastojanjima Nemačke. Sve je kako oni hoće. Uništena je domaća industrija i obrazovni sistem. Šef marionetskog režima nadzire situaciju, dok mu je, zauzvrat, omogućeno lično bogaćenje.

    Već viđeno. Ovo može da promeni samo neka svetska, antiglobalistička revolucija. Inače, ako i sklonimo ovu marionetu, postaviće drugu.

  2. Jeste. Nemacki mediji su preneli da je bilo svega oko 10000 ljudi (citat), i da su potrebne organizovanije politicke akcije kao i novi lideri. Ne zove sadasnje Bas dzabe Djido, Guzijan i Boskic.

    1. Pa da, AV je faktor stabilnosti na Balkanu….
      Dvadeset godina se trudimo da shvatimo tzv evropske vrednosti, ali sada je sve jasno. Sa njima mozemo samo sa puskom.

      1. Nemacki.mediji tendenciozno minimizitaju broj demonstranata, a.politika.Berlina.je.i dovela do toga da su ovi.krajevi bedni.i.puati.Toliko o tome.

  3. Neko ce od svaba da izgubi glavu
    u Beogradu i to ce biti novi presedan za buducnost. Ljudi, od staroga dusmama nikada novog prijatelja!Pa oni su bili udarna igla da Juga mora da pukne da bi lakse kontrolisali ovaj deo Balkana(imali korist) Da mogu sve bi potrpali(ponovo) u gasne komore!

  4. Potpuno netacan opis. Uopste ne spominje glavni razlog protesta.Mafijasku vlast,koja krade izbore na brutalan i ocivedan nacin.Potpunu blokadu glavnih medija,potpunu blokadu tuzilastva,prebijanje i ubijanje politickih protivnika…..

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.